- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Ukrao si mi misao, bilo je istovremeno!A meni je draza ona jedna lista,sto sam je ja sam pronasao(skenirao),vec hiljadu ovih sto izvucete iz browser-a
a sta ima na tom stalkeru ...koji kanali....da li je vrijedno da se potrudimo kok njega?Da li je neko uspeo ovo da iskenira?
ja sam odustao, radi se o sportskim kanalimaa sta ima na tom stalkeru ...koji kanali....da li je vrijedno da se potrudimo kok njega?
zakljucan ti ppsvi koji hoce ovaj link za ove visekonekcijske nek se jave na pm posto se ovdje nesmije vise objaviti nijedan link od liste nego samo na pm
imas pmzakljucan ti pp
Slazem se, ne znam zasto se ljudi opasno primaju ...ako neko objavi nesto , pa normalno je da to ima jos neko , pogotovo kad se radi o kapitalnim stvarima..ne vidim razlog zasto da budemo zloćudni i odmah imamo potrebu da unistavamo, ja provokacije u vidu objava slika novih alata, bilo kakvih specificnosti dozivljavam kao nesto simpaticno sto pomaze ozivljavanju same teme.Iskreno,mislio sam da su neki clanovi slifovaniji i da nece nasjesti na provokacije. Ko,imalo drzi do ovog hobija,nece ovako javno postavljati liste i samim tim ugroziti druge clanove koji stvarno zele da gledaju TV. Jbg.izgleda da sam ja na pogresnoj strani!
Mislim da je uvek više loših lista a manje pravih ljubitelja, bio sam skeptičan da baš toliko ljudi gleda IPTV, ali sada vidim da ih ima dosta ali da je malo onih koji drže do mere, ukusa, skromnosti, a mislim da su to prave vrline hobija i zanimacije.Iskreno,mislio sam da su neki clanovi slifovaniji i da nece nasjesti na provokacije. Ko,imalo drzi do ovog hobija,nece ovako javno postavljati liste i samim tim ugroziti druge clanove koji stvarno zele da gledaju TV. Jbg.izgleda da sam ja na pogresnoj strani!