e sad si najeb'o, kurcis se slikamaGdje ste slikari, ima li tih konekcija?
Umorili ste vala s tim 4K žnj kanalima koje niko živ ne gleda
Прегледај го приврзокот 292454
A sto si zabjelio taj najinteresantniji dio na sliciciGdje ste slikari, ima li tih konekcija?
Umorili ste vala s tim 4K žnj kanalima koje niko živ ne gleda
Прегледај го приврзокот 292454
ima li tih konekcija?
i sta radis s tim listama
Ma checker pobjelio kad sam mu zadao paste liste na provjeruA sto si zabjelio taj najinteresantniji dio na slicici
Да неби долазило до забуне шта се смије а шта не смије најбоље је ову тему затворити за писања а отворити нову у којој ће у првом посту јасно писати шта се смије а шта не. Тако ћеш и ти имати мање посла и сви бити упознати.
Da malo pojasnim ovo sta sam mislio ,nisam se dobro izjasnio.
Lista odnosno plejer pokazije likove ,slike od vozaca bolida.
Dali druge liste i plejeri mogu tako ,nije mi poznato.
Автоматски споено мислење:
Ima lepo napisano i objasnjeno na prvoj stranici od teme.Tako da i naglasio je kome se ne dopada,ima mali milion foruma.
Кога се регистрирате на Кајгана форум, дали ви бара согласност за почитување на правилата на форумот? Да.Има само један проблем - што се тога нико није придржавао у задњих 92,218 постова.
Sa njima zezam D3n1s-ov Checker,napunim ga i sve liste uglavnom rade i onda kliknem na po neku listu i pustim po neki kanal i onda opet tako sutra i onda dodjem tamo i ovamo i slikam i po neki put postavim neku sliku.i sta radis s tim listama
uglavnom se zajebavas, to mi se dopadaSa njima zezam D3n1s-ov Checker,napunim ga i sve liste uglavnom rade i onda kliknem na po neku listu i pustim po neki kanal i onda opet tako sutra i onda dodjem tamo i ovamo i slikam i po neki put postavim neku sliku.
Ko da sebe gledam, ja im izvucem usere i pass, napravim combo i onda u nekim prahistorijskim alatima ih opet skeniram i dozivim ekstazu kad vidim ono hitsSa njima zezam D3n1s-ov Checker,napunim ga i sve liste uglavnom rade i onda kliknem na po neku listu i pustim po neki kanal i onda opet tako sutra i onda dodjem tamo i ovamo i slikam.
i to mi se dopada, samo ovi ozbiljni me nervirajuKo da sebe gledam, ja im izvucem usere i pass, napravim combo i onda u nekim prahistorijskim alatima ih opet skeniram i dozivim ekstazu kad vidim ono hits
A ja pustim i zvucni signal za hits i ona samo cujes cin,cin,cin,cin,cin,cin i tako po 5 minuta,ma praznik za usi ,bolje od muzike .Ko da sebe gledam, ja im izvucem usere i pass, napravim combo i onda u nekim prahistorijskim alatima ih opet skeniram i dozivim ekstazu kad vidim ono hits