Еве, последно објаснување. Во почетното мислење си стои правилото: линкови до нелегална содржина и било каква нелегална содржина се забранети. Ако во насловот на темата стои „стримови“, не значи дека треба да се постираат линкови. Темата е за генерална дискусија за интернет радио и телевизија, за стримови, прашања и сл. Значи да ДИСКУТИРАТЕ, а не да споделувате.Pa daj promenite naziv ove teme ,recimo trebalo bi da bude
Slike iz moje IPTV Baste.
Jer sve drugo sto bi hteo covek da objabi ovde sem slika ovde je zabranjeno i odma se brise recimo u nazivu teme pise
"стримови"
a treba da pise
"стримови забрањени"
jer kad god stavim neki odma je obrisan od strane nadleznih.
Да неби долазило до забуне шта се смије а шта не смије најбоље је ову тему затворити за писања а отворити нову у којој ће у првом посту јасно писати шта се смије а шта не. Тако ћеш и ти имати мање посла и сви бити упознати.Еве, последно објаснување. Во почетното мислење си стои правилото: линкови до нелегална содржина и било каква нелегална содржина се забранети. Ако во насловот на темата стои „стримови“, не значи дека треба да се постираат линкови. Темата е за генерална дискусија за интернет радио и телевизија, за стримови, прашања и сл. Значи да ДИСКУТИРАТЕ, а не да споделувате.
Ете, отвори подфорум Филм и ТВ, ќе видиш како е истото уредено во темата Инфо за нови филмови достапни на торент - нема ниту еден линк до торент, затоа што тоа е забрането, а сепак сите споделуваат називи на торенти. Ако некој не може да го најде бараниот торент, има приватна порака, ќе праша таму, ќе му кажат. Така треба да е и тука: се што е нелегално, пиратско, споделувајте го по приватни пораки или преку други канали, четови, messenger, whatsapp, viber, discord... Како сакате. Тука ПИРАТЕРИЈАТА Е ЗАБРАНЕТА. Точка, крај на муабетот. Кому не му одговара, слободно нека го напушти бродот, ќе ми ја олесни и мене работата.
Da malo pojasnim ovo sta sam mislio ,nisam se dobro izjasnio.Nešto novo i retko u listama Прегледај го приврзокот 292413
Ima lepo napisano i objasnjeno na prvoj stranici od teme.Tako da i naglasio je kome se ne dopada,ima mali milion foruma.Да неби долазило до забуне шта се смије а шта не смије најбоље је ову тему затворити за писања а отворити нову у којој ће у првом посту јасно писати шта се смије а шта не. Тако ћеш и ти имати мање посла и сви бити упознати.
Има само један проблем - што се тога нико није придржавао у задњих 92,218 постова.Ima lepo napisano i objasnjeno na prvoj stranici od teme.Tako da i naglasio je kome se ne dopada,ima mali milion foruma.
Mislim da je to promenjeno pre par nedelja ,ako se ne varam,jer u opste nije to pisalo na prvoj stranici.Има само један проблем - што се тога нико није придржавао у задњих 92,218 постова.