[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

  • Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Која е улогата на модераторите на подфорумот ако не отвараат теми туку тоа го прават учесниците?
Според мене тоа е една од причините што натпреварите губат на интензитет.
Не се знае кога се отвара тема, колку трае гласањето и слично, а исто така и не сите учесници имаат искуство со отварање теми и теми на кои има опција да се гласа.
 
Која е улогата на модераторите на подфорумот ако не отвараат теми туку тоа го прават учесниците?
Според мене тоа е една од причините што натпреварите губат на интензитет.
Не се знае кога се отвара тема, колку трае гласањето и слично, а исто така и не сите учесници имаат искуство со отварање теми и теми на кои има опција да се гласа.
Во гурманско катче модераторот мора да внимава да не се меша вино и ракија :)

Сигурно не им е тешко на модераторите да отвораат теми за гласање, можеби сакаат да ве анимираат :)
Темата згасна едно време и за пофалба е секое учество и секој ангажман.
Во меѓувреме бидејќи јас сум јадач ама не и готвач, ќе продолжам да се инспирирам од вас добри луѓе, не застанувајте :icon_lol:
 
Во гурмансково катче, членовите не сум видел да мешаат вино и ракија, во било која смисла.
Освен некои оф топик мислења кои сепак се поврзани со храна и може да поминат.
Додека за разлика од тоа приметив дека модераторите како да ги нема...
Ако целта им е да не анимираат, барем директно да ни дадат до знаење ...
 
Во гурмансково катче, членовите не сум видел да мешаат вино и ракија, во било која смисла.
Освен некои оф топик мислења кои сепак се поврзани со храна и може да поминат.
Додека за разлика од тоа приметив дека модераторите како да ги нема...
Ако целта им е да не анимираат, барем директно да ни дадат до знаење ...
Шега беше....море колку си сериозен.
 
Јас немам пермисии да менувам наслов тука. Инаку еве една стара од мене, теријаки пилешко суши.
img_20201128_190038-jpg.276477
 
Јас немам пермисии да менувам наслов тука. Инаку еве една стара од мене, теријаки пилешко суши.
img_20201128_190038-jpg.276477

Па оваа треба да се затвори и да се продолжи во генералната тема за Кајг. готвач.
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom