Како да си направите вебстрана?

Член од
28 декември 2008
Мислења
99
Поени од реакции
3

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Па треба да си купиш домеин .com или каков сакаш ...

Член од
1 мај 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
ќе ти биде www.Ime_na_sajtot.50webs.com , кој ти дава туку така .com
не е баш така али со ова хтмл кодојте преку гла ке ти стане кога има готови скрипти бесплатни
туку за домаинот можеш да најдеш за 3 евра месечно премиум хостинг со .com домаин
а и веб хостингот што го имаш ставено е странње
bethehost.com најдете некој resiler od bythe host besplaten koj nudi do nad 20Gb sloboden prostor
Код:
http://www.free-webhosts.com/free-hosts.php

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Епа евтини се хостинзи плус домејни, цениве се паднати многу. Тие бесплатните се за тестирање и за "вежбање"

Член од
12 август 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Ej ve molam kazitemi kako nekoja besplatna strana da napravam jas moj sopstvena strana ?

Член од
7 јули 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
DA DA SUPER E
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ај некој ако сака да ми помогне како најпрво да ја инсталирам јоомла

Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Освен основните тагови на хтмл,може ли некој да ми каже каде да најдам послжени кои носат подобри функции со себе?фала однапред

V

VeniVidiVici

Гостин
Ако сакате да направите веб страна БЕСПЛАТНО а немате појма од HTML,PHP,ASP,JavaScript,MySql... еве добар начин да го направите тоа

одете на www.co.cc и регистрирајте се и одберете си бесплатен домаин(интернет адреса) со екстензија .co.cc
одете на www.kartovsoftworks.co.cc и кликнете на FREE WEB HOSTING банерот и регистрирајте се таму и ке добиете бесплатен веб хостинг.

Само треба да го сетирате домаинот со Name Servers:
ns01.000webhost.com
ns01.000webhost.com
Потоа откако ке се регистрирате за бесплатен домаин имате WebSite Biulder со кој ке си направите динамична веб страна без никакво познавање од програмирање.
И вие задоволни, и јас задоволен од аffiliate програмата. Со овој пост не ми е целта да заработувам, но да помогнам на оние кои им треба, а од нив за возврат очекувам да го користат мојот линк. И волкот сит, и овците на број :)

Член од
14 октомври 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
Ako saka nekoj da mi kazi i pomogni vo izrabotka na strana koja e so domein .com.

JURAGAANTE

Professional !!!
Член од
4 април 2009
Мислења
411
Поени од реакции
31
Па мн лесно одиш на гугел му викаш Domain Registration купуваш некој по твој избор со .com ја правиш страната си закупуваш простор на интернет од страна односно фирма што продава ја хостираш закачуваш на тој простор што си го купил и тоа позз

Член од
14 октомври 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
Па мн лесно одиш на гугел му викаш Domain Registration купуваш некој по твој избор со .com ја правиш страната си закупуваш простор на интернет од страна односно фирма што продава ја хостираш закачуваш на тој простор што си го купил и тоа позз

Fala ti mnogu :wink:

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Ме интересира како на мојата веб страна да прикачам видео фајлови , на пр: од Јутуб?
Имам направено најобична веб страна со помош на MS Office Front Page.:toe:
OК Благодарам.
Заборавив да прашам : Како да направам да можат да се регистрираат посетителите и да профункционира тоа форумот. Веќе имам направено прашалник со полиња за внесување на некои податоци: име, возраст , пол, итн. но кога ќе сака некој да се регистрира се отвара веб страна на која кратко пишува дека нешто не е во ред со серверот каде што се хостира таа. Дали треба да се обратам кај тој што ја хостира или има нешто што не го знам од кај мене да го направ?

Kajgana Shop

На врв Bottom