Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

То да, знае често да се префрли во текот на играта десно (што е случај и кај нас кога Рашфорд, Гринвуд ги заменуваат позициите). Имаше Рашфорд оваа сезона некои доста добри утакмици кога играше десно, така да не би било тоа некој проблем.
Јас мислам дека шпиц ќе им биде примарна позиција на која ќе се насочат поголем дел од парите. Посебно ако Кавани не остане уште една сезона.

Проблем со шпиц играчите што моментално нема да се купи некој квалитетен за пристојни пари. За Халанд не би платил 200 милиони колку што ќе се соберат па што сака нека биде, а и за Кејн евреинот ќе бара +120 милиони. Ако се лупнат такви пари за шпиц, повторно ќе останат непокриени неколку позиции во тимот. Рајс, Торес и Нето би можеле да се донесат со малку повеќе од парите за Кејн.

Последно уредено:
Проблем со шпиц играчите што моментално нема да се купи некој квалитетен за пристојни пари. За Халанд не би платил 200 милиони колку што ќе се соберат па што сака нека биде, а и за Кејн евреинот ќе бара +120 милиони. Ако се лупнат такви пари за шпиц, повторно ќе останат непокриени неколку позиции во тимот. Рајс, Торес и Нето би можеле да се донесат со маклу повеќе од парите за Кејн.
Се споменува цена од 150м. за Кејн, плус отежнувачки фактор е Леви, кој многу тешко да го пушти во клуб од ПЛ.
Но доколку не се пласираат во ЛШ следна сезона ќе биди интересно, ќе има сигурно претумбации во Тотенхем.

Проблем со шпиц играчите што моментално нема да се купи некој квалитетен за пристојни пари. За Халанд не би платил 200 милиони колку што ќе се соберат па што сака нека биде, а и за Кејн евреинот ќе бара +120 милиони. Ако се лупнат такви пари за шпиц, повторно ќе останат непокриени неколку позиции во тимот. Рајс, Торес и Нето би можеле да се донесат со малку повеќе од парите за Кејн.
И јас да се прашувам би сакал да го видам ова. Мора да се искористи ковид кризата за да се донесат играчи од премиерлигашки екипи, што се веќе докажани во лигата. Бруно настрана, другите трансфери од надвор, не се погодија баш. Играч од 150 милиони можеш да купиш секогаш, премиерлигашки играч за 30-40 милиони веројатно само сега.

И јас да се прашувам би сакал да го видам ова. Мора да се искористи ковид кризата за да се донесат играчи од премиерлигашки екипи, што се веќе докажани во лигата. Бруно настрана, другите трансфери од надвор, не се погодија баш. Играч од 150 милиони можеш да купиш секогаш, премиерлигашки играч за 30-40 милиони веројатно само сега.

Мислам дека Педро Нето не би требало да биде повеќе од 45-50, Рајс можеби 70 иако тоа е премногу а за Торес се зборува дека би го купиле за 45-50. Тоа се вкупно многу пари, но ако се продаде Лингард и нешто ситно да се извади на другиот отпад, би можело да се помине со некои 120 милиони кои Манчестер секако ги троши скоро секој преоден рок.

Можда сум веќе досаден, ама јас Рајс (или сличен профил на играч) би го земал прв летово. Ќе треба да се бара и шпиц во секој случај. Сметам дека Кавани, со оглед на тоа што до сега не продолжи договор, 95% си заминува и ќе ни треба играч и за таа позиција. Ако може со Рајс да донесат еден од Грилиш и Кејн (хехе :D ) јас би бил презадоволен.

За назад би крпел пак со Линделоф и Баји, со тоа што Баји треба да се корсти попаметно, односно само против пофизички екипи. (Знам во ПЛ 80% се такви)... Линделоф е далеку од лош фудбалер, но не е стопер за во Англија за жал.

Мислам дека Педро Нето не би требало да биде повеќе од 45-50, Рајс можеби 70 иако тоа е премногу а за Торес се зборува дека би го купиле за 45-50. Тоа се вкупно многу пари, но ако се продаде Лингард и нешто ситно да се извади на другиот отпад, би можело да се помине со некои 120 милиони кои Манчестер секако ги троши скоро секој преоден рок.
Во последно се зборува за Лингард да биде вклучен во евентуален трансфер за Рајс (Лингард плус 35-40 милиони е сосема ок).
Плус од продажба на Переира, Далот (со овој не знам што ќе прават), Џонс, Туанзебе може да се извади уште еден играч.

Џонс, Туанзебе може да се извади уште еден играч.
Џонс безпари да го нудиме нема да го земат ќе одгусла тој уште 3 години.
Туанзебе ќе треба за ротација .

Џонс безпари да го нудиме нема да го земат ќе одгусла тој уште 3 години.
Туанзебе ќе треба за ротација .
Доколку се носи уште еден стопер, ќе има доволно за ротација.

Искрено се надевам дека ке земеме 2-3 играчи кои сериозно ке загризаат за во прва постава веднаш. Последниов трансфер рок, not good enough.

Кејн и Рајс би биле сон, и сериозно покажување на намера за титула.

EynhM8IXIAYLJNU

Мене Рајс засега не ми оставил некој впечаток. Рака на срце и таква е позицијата, не толку приметна, но Ндиди или Кеси пример ме имаат повеќе воодушевено.

За продажба веројатно на листата ќе се Бејли, Де Геа и Погба, покрај Лингард и остала багра така да треба да биде активно лето за нас. Марсијал очекувам да преживее летово со оглед на тоа што ќе си оди Кавани, најверојатно.

Zosto pobogu bi bil De gea na prodazba?kakvi gluposti se toa.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Мене Рајс засега не ми оставил некој впечаток. Рака на срце и таква е позицијата, не толку приметна, но Ндиди или Кеси пример ме имаат повеќе воодушевено.

За продажба веројатно на листата ќе се Бејли, Де Геа и Погба, покрај Лингард и остала багра така да треба да биде активно лето за нас. Марсијал очекувам да преживее летово со оглед на тоа што ќе си оди Кавани, најверојатно.

Ако го продадат Погба ќе настане комплетен дисбаланс во тимот, и многу ќе биде ослабена средината. Оваа година најдобрите натпревари Манчестер ги одиграа кога играа и Погба и Бруно. Јас не гледам кој играч би го купиле како замена за Погба, а кој би играл на осумка.

Zosto pobogu bi bil De gea na prodazba?kakvi gluposti se toa.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
После неколкуте врзани стартови на Хендерсон почнаа медиумски патки дека ќе се продава Де Геа. Иначе не сум прочитал ништо сериозно на таа тема од некој релевантен извор.

Ако го продадат Погба ќе настане комплетен дисбаланс во тимот, и многу ќе биде ослабена средината. Оваа година најдобрите натпревари Манчестер ги одиграа кога играа и Погба и Бруно. Јас не гледам кој играч би го купиле како замена за Погба, а кој би играл на осумка.

Голема е веројатноста Погба да си оди. До сега ќе продолжеше договор ако се гледаше во иднина во Манчестер а не верувам дека клубот би сакал да го пушти догодина без пари. За замена незнам, не ме ни сретнала некоја шпекулација искрено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom