Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

и тоа глава за глава со твојот миленик ххх

Sent from my iPhone using Tapatalk
И тебе ти е верно ова дека ќе го трампат Погба за Кулешевски и плус без никаква доплата од нивна страна?
Побрзо би поверувал дека утре сонцето ќе изгрее на запад отколку во ова.

Настрана колку е проценет Кулушевски, колку мислите дека вреди Погба, со една година до крај на договор, непорфесионалност и бледи изданија низ годиниве? 50м, 60м во најдобар случај.

60 мил ЕВРА му е моменталната цена од експерти така да ако некој му извади 30 до 40 мил ФУНТИ како ќе има уште 1 година АКО ја искористат можноста за автоматско продолжување на договорот.
(Јас би го изритал од клубот веднаш кога ќе заврши сезоната лично мислење инаку.)

60 мил ЕВРА му е моменталната цена од експерти така да ако некој му извади 30 до 40 мил ФУНТИ како ќе има уште 1 година АКО ја искористат можноста за автоматско продолжување на договорот.
(Јас би го изритал од клубот веднаш кога ќе заврши сезоната лично мислење инаку.)

Активирана е таа година, оргинално во Јуни 2021ва му истекува договорот.

Кој има повеќе: ставро акаунти на кајгана или Погба world-class утакмици за Јунајтед?

Некако накај првото ме влече :D

Првото 100%.
Автоматски споено мислење:

И тебе ти е верно ова дека ќе го трампат Погба за Кулешевски и плус без никаква доплата од нивна страна?
Побрзо би поверувал дека утре сонцето ќе изгрее на запад отколку во ова.

Воопшто не е проблем дали би го трампале за Погба, Кулушевски сам по себе е теле, и нема шанси да дојде во Јунајтед. Јас мислам дека убедливо најдобра варијанта за на крило моментално е Педро Нето. Жива беља е човекот, нон стоп нешто се случува кога во него е топката. Ако го донесат него, ќе мора противничките одбрани да ја бранат и другата страна, па следната година @dantemkd ќе се чуди како Рашфорд дал 30 гола.

Последно уредено:
Рашфорд во сезона каде што игра незалечен и со активна повреда има ваква статистика а камо да беше во супер кондиција... Само на форум кајгана може да се чуди некој на бројките од Рашфорд. Преочигледно е дека влече повреда и движењата се неортодоксни, не мора фудбал, доволно е да си искочил да трчаш на кеј 2-3 пати во животот и да знаеш да препознаеш кога некој се движи како што треба или не треба.

Првото 100%.
Автоматски споено мислење:

Воопшто не е проблем дали би го трампале за Погба, Кулушевски сам по себе е теле, и нема шанси да дојде во Јунајтед. Јас мислам дека убедливо најдобра варијанта за на крило моментално е Педро Нето. Жива беља е човекот, нон стоп нешто се случува кога во него е топката. Ако го донесат него, ќе мора противничките одбрани да ја бранат и другата страна, па следната година @dantemkd ќе се чуди како Рашфорд дал 30 гола.

+1 за Нето. Би го земал пред Санчо без двоумење.

+1 за Нето. Би го земал пред Санчо без двоумење.
Јас секогаш би бирал играчи кои имаат ПЛ стаж! Може хајпот за Санчо е поголем, ама мислам дека не ја оправдува бараната цена со игрите оваа година. Кога би биле нормални и желни за трошење нашиве треба да идат на Кејн, Нето, Грилиш, Рајс....

Јас секогаш би бирал играчи кои имаат ПЛ стаж! Може хајпот за Санчо е поголем, ама мислам дека не ја оправдува бараната цена со игрите оваа година. Кога би биле нормални и желни за трошење нашиве треба да идат на Кејн, Нето, Грилиш, Рајс....

Кога би биле иста цена, пример по 60м, пак би го избрал Нето. Струја е малиов. Башка игра во ултра дефанзивен тим и им е најдобар во нападот сезонава. Санчо од друга страна можеби ќе го биде, не викам не, но по Кагава, Мики, Дембеле, Геце и други хајпнати офанзивци на БВБ не сум толку сигурен ни во квалитетите на Санчо.

Само проблем е што Нето скоро стално игра лево. Повторно би требало да импровизираат десно со него.

Само проблем е што Нето скоро стално игра лево. Повторно би требало да импровизираат десно со него.

Не е баш така, игра и десно без проблем. Ќе имаме две модерни крила, лево крило што игра со десна нога, и десно крило што игра со лева нога. Плус Педро Нето знае да игра и со десната нога, така да може да бега десно и да центрира, и да оди на лево за да шутира на гол. Најголема желба ми е Педро Нето за овај трансфер период. Грилиш нема да го земат сигурно, Халанд и Кејн многу тешко, нека го донесат Педро Нето, Рајс и веќе наголемо се зборува за штоперот од Виљареал, би бил презадоволен.

Не е баш така, игра и десно без проблем. Ќе имаме две модерни крила, лево крило што игра со десна нога, и десно крило што игра со лева нога. Плус Педро Нето знае да игра и со десната нога, така да може да бега десно и да центрира, и да оди на лево за да шутира на гол. Најголема желба ми е Педро Нето за овај трансфер период. Грилиш нема да го земат сигурно, Халанд и Кејн многу тешко, нека го донесат Педро Нето, Рајс и веќе наголемо се зборува за штоперот од Виљареал, би бил презадоволен.
То да, знае често да се префрли во текот на играта десно (што е случај и кај нас кога Рашфорд, Гринвуд ги заменуваат позициите). Имаше Рашфорд оваа сезона некои доста добри утакмици кога играше десно, така да не би било тоа некој проблем.
Јас мислам дека шпиц ќе им биде примарна позиција на која ќе се насочат поголем дел од парите. Посебно ако Кавани не остане уште една сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom