Sega site sto bea na zadolzitelna od mart 2019 se do avgust 2020 se na finalna.Денес ги сменив статусите. од задолжително до конечно. многу брзо, само 8 месеци. Јас сум 4xxx / 2020 година, прифатен во Софија во август.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sega site sto bea na zadolzitelna od mart 2019 se do avgust 2020 se na finalna.Денес ги сменив статусите. од задолжително до конечно. многу брзо, само 8 месеци. Јас сум 4xxx / 2020 година, прифатен во Софија во август.
O tome sam ja pricao jos pre 2 meseca...Sega site sto bea na zadolzitelna od mart 2019 se do avgust 2020 se na finalna.Dali sega finalna ke trae kako sto traese zadolzitelna ?
O tome sam ja pricao jos pre 2 meseca...
Izgleda da sada kad uradis intervju odmah si na finalnoj hhahah ali zato ce cekati po 10 meseci na finalnoj jer ima skoro 25 hiljada predmeta na finalnoj.
Do sada su u proseku obradjivali oko 2000 brojeva mesecno pa onda izracunaj koliko im treba dok sve predmete obrade.
Nikad nije bilo da vise predmeta ima na finalnom nego na zadolzitelno a sada je to slucaj.
Ocigledno su se zamenili sa statusima.
Sada trenutno jeste 5, 6 meseci ali imajuci u vidu koliko predmeta ima trenutno na finalnoj, onaj koji je npr juce prebacen na finalno, cekace verovatno 8, 9 meseci jer ispred njega ima 25 hiljada predmeta a oni mesecno maksimalno urade 2500 hiljade, pa ti izracunaj.нели е сега само 5 месеци финално-позитивно? Не мислев дека станува побавно?
Stigli su do broja 9200 ili do 01.04.2019.ko je bio na intervjuu tako da bi trebalo da se promeni sledece nedelje( ukoliko komisija bude se sastala sledece nedelje jer u poslednjih par meseci oni se sastaju jednom u dve nedelje) .Zdravo ekipo, mi se blizi vremeto za promena na status pa eve povtorno da se aktiviram
Intervju vo Sofija 1 april 2019
Na zadolzitelna bev do 20 noemvri 2020 i od togas do denes sum na finalna postapka. Prepiskata mi e 936×, pa da ve zamolam koj e po upaten i ja sledi situacijava da kaze koga da ocekuvam promena...nekoja prognoza... sto mislite?
Fala vi![]()
Денес ѕвонеше??Zdravo,
Mi stasala adresata vo Opstina Sredec.
Drzavjanstvo podignato vo Ambasada vo Skopje na 21.12.2020.
Ne zvonam.Денес ѕвонеше??![]()
Овластен преведувачи :Zdravo
Dali znae nekoj ovlasten preveduvac od bugarska ambasad ili lista od preveduvaci ovlasteni od bugarska ambasada
Baraat test za korona i vazi 72 casaЗдраво дечки,
Сакам да прашам дали некој во скоро време бил во Бугарија и како оди процедурата, дали сеуште се бара ПЦР тест и за колку часа се важи?
Ви благодарам однапред
@Aleksandar92Ne zvonam.
Posrednikot mi kaza.