Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Келини се пензионира, Бонучи е со излив на мозок, Бернардески е труп, одмај земај го Ромањоли...пуна капа

Келини се пензионира, Бонучи е со излив на мозок, Бернардески е труп, одмај земај го Ромањоли...пуна капа
Се шпекулира и дека Чаланоглу или како и да се пиши доколку не го продолжи договорот ќе направи трансфер кај нас.... ова беше последно од Скај

Како и да заврши натпреваров, Киеза е Man Of The Match :cuc: Искина маме му ебам, играчиште.

Спремате се за в година истото срање да хо гледаме.

Ете што е импакт, излага Мората влага Дибала и одма гол.

не можам да речам колку јуве ја одигра лошо сеонава или колку фалеше дибала во тимот со бар 20 гола и исто дузина асистенции........ваљда немаше толку псуење да има по рабио, што не важи за бента

Ама мора па еднаш и тоа да го кажеме, Бента денес одигра одлично

Daj be Chielini neka se penzionira, smesno e ova sto go pravi na teren

Ама мора па еднаш и тоа да го кажеме, Бента денес одигра одлично
Убо кажа и Алегри, Бентанкур не е играч кој го клаваш пред одбрана. Ќе греши ненормално многу а има квалитет само не на таа позиција.
Автоматски споено мислење:

Za Bentanazad nishto nema da mi smeni mislenje ( ne znam koja pozicija treba da se najde za nego ne znae da povlechi napred tehnika 0, samo nazad vrakja ODVRAT). Mislam ne se zabelezuvashe kakov crep e godinive po sto Pjanic go pokrivashe a i Matuidi tehnichki beshe beter od nego.Bufon me raduva stabilno si izigra i mislam do kraj sezona treba toj da brani i Dibala uste povishe ako se vrati ko shto treba kje zavrshime kakva takva skapana sezona so plasman vo Liga na shampioni i pobeda vo kupot

Последно уредено:
Многу психички лабилен тим, се како резултат на недостигот на квалитет на тренерот.

На крајот се помочаа пак, срамота.

Пирло мора да си оди, дали сега, дали на крајот од сезоната. Бентанкур исто мора да лета по секоја цена, апсолутно бескорисен фудбалер, заедно со Мората и Ремзи. Сувишно е да се зборува за овие повеќе.

Одма се претпоставува, пак ќе гледаме мачење наредниот меч против Џенова.

Многу психички лабилен тим, се како резултат на недостигот на квалитет на тренерот.

На крајот се помочаа пак, срамота.

Пирло мора да си оди, дали сега, дали на крајот од сезоната. Бентанкур исто мора да лета по секоја цена, апсолутно бескорисен фудбалер, заедно со Мората и Ремзи. Сувишно е да се зборува за овие повеќе.

Одма се претпоставува, пак ќе гледаме мачење наредниот меч против Џенова.

Бернардески го заборави или :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom