- Член од
- 22 јануари 2008
- Мислења
- 425
- Поени од реакции
- 10
nemaat vo ledikom, nitu vo mobelix, alfa mobile, mega mobilНемаат и во Ледиком?
nemaat vo ledikom, nitu vo mobelix, alfa mobile, mega mobilНемаат и во Ледиком?
Контактирај ги вип, чим ти е истечен договорот треба да ти го отклучат они бесплатноЗдравоо, би сакала да ве прашам дали некој може да ми помогне околу декодирање на телефон (iphone SE), купен 2017та во вип..
Се преселив во друга држава и сакајќи да ставам тукашна картичка, не ја препознава. Доколку треба би префрлила и пари на сметка, немам друг телефон со мене и многу ми е важно.. фала ви однапред!
Контактирај ги вип, чим ти е истечен договорот треба да ти го отклучат они бесплатно
Realno toj iphone e od 2016. Bolje kupi si privremeno poeftin telefon otkolku da davas pari za otklucuvanje na 5 godini star tel.ги контактирав но бидејќи не сум лично таму, не може.. инаку околу 3000 денари е
Можеш да ги пријавиш во АЕК зашто не смее да ти држи заклучен телефон после завршување на договор уште помалку да ти бараат пари за отклучувањеги контактирав но бидејќи не сум лично таму, не може.. инаку околу 3000 денари е
Можеш да ги пријавиш во АЕК зашто не смее да ти држи заклучен телефон после завршување на договор уште помалку да ти бараат пари за отклучување
Realno toj iphone e od 2016. Bolje kupi si privremeno poeftin telefon otkolku da davas pari za otklucuvanje na 5 godini star tel.
Muabetot mi bese ako treba da platis ondak bolje nov. Ako ti zavrsat rabota bez pari togas e vekje drugo. Inace ima na internet za otkluvanje ali kolku se sigurni ne znam.стварно? фала ти, ќе ги исконтактирам АЕК!
Автоматски споено мислење:
меѓутоа телефонот е целосно функционален... немам никаков проблем со него, знам дека е стар. а и особено ми се свиѓа што е мал
Пиши им email на Телеком, со податои од телефонот (IMEI и SERIAL) ќе ти го отклучат бесплатно.помош околу декодирање на iphone 6, некое видео за декодирање и слично, заклучен е телефонот на телеком. Или ако нема чаре, каде е ок цената за декодирање (Ледиком барале 2000 денари).
Имаше некои видеа на YT, ама не беше успешна процедурата. Фала многу на информацијаПиши им email на Телеком, со податои од телефонот (IMEI и SERIAL) ќе ти го отклучат бесплатно.
Инаку не можеш сам да го отклучиш, само со плаќање преку нет
Ич не губи времеИмаше некои видеа на YT, ама не беше успешна процедурата. Фала многу на информација