ПВЦ прозори и врати

• Креатор на темата Креатор на темата Lester Freamon
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам на сајтот да се снајдам. Треба директно да се отиде во министерството и да се пополни некој формулар? Онлајн нешто?
„за аплицирање се доставуваат пополнет образец за барање, доказ во оригинал дека е извршено купувањето на ПВЦ или алуминиумски прозорци (фискална сметка или фактура со извод од деловна банка за извршено плаќање за производот/услугата, издадени по денот на објавувањето на огласот), фотокопија од лична карта и податоци за трансакциската сметка на барателот“

Izglea ne trebase da ja prefrluvam kukata na moe ime lol. Kako e ova so prozorite regulirano dokolku sopstvenikot e nadvor od Mk?

Da ne moze cesen covek nisto gratis da zeme.
За жал така било и така ќе биде на овие простори.
Така беше на времето за влез во студентски, така беше минативе години со субвенциите за инвертери, гарантирам дека така ќе биде и за ова (врски + список од партија).

Здраво дечки во градба сум па кај и да е ќе ставам и прозорци. Гледам овде ѓи препорачувате повеќето Века, Саламандер, Рехау... Од тоа што можев да разберам повеќе комори е подобро, трослојно стакло дава подобра изолација итн.

Денес правев муабет со еден мајстор, он работел со рампласт повеќе, 6 комори, двојно 4 сезонско стакло ми препорачи. Добра е оваа комбинација и споредбено со брендовите од погоре каква е разликата во цена и квалитет?

Гледам има дечки од овде и што работат па можам и да ви пратам димензии и да ми дадете понуда.

Исто сакам да прашам дали е подобро после карабин фаза да се монтираат прозорците или прво да се измачка на грубо?

Здраво, едно прашање, не е буквално од темата ама е блиску.
Ме интересира ваше мислење и искуство за кровни прозори. Јасно е дека сите ќе кажите VELUX ама мене ме интересира дали некој има друга алтернатива за нив. Сретнав некој ROLUX, ама незнам ништо за нив и за нивниот квалитет?!? Помош ќе ве молам, имам уште 4-5 дена, морам да купам за да ги монтираат

Се селам па сакам да ги извадам вратите, има ли некој што демонтира врати?

и јас реновирав пред 8 месеци и стварно има разлика во топлинскиот коефифициент. Ги користев услугите на ПВЦ Прозори и сум презадоволен.

Поздрав

Јас немав убаво искуство со фирмата Алдин Пласт Лажани, тоа е мое лично искуство не значи дека и ти ќе имаш...
Здраво,
Јас се двоумам помеѓу саландер (алдин пласт од лажани и комерлинг од игопер)
Зошто не сте задоволни од алдин пласт?
Автоматски споено мислење:

Здраво,

Сакам да ја заменам старата дрвената словенска дограма од пред 30+ години со пвц.
Се двоумам помеѓу комерлинг 76 md од игопер и саламндер греен еволутион од алдин пласт лажани (немало потреба од блу еволутион за кој бил и 10%поскап. Ми ветија дека прозорците ќе бидат извадени без скоро воопшто направена штета со сечење на дограмата. И ми се препорача фабричка врата, не пвц составена. Препораки, совети?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom