- Член од
- 6 ноември 2013
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 1
A za mostos sto se gradi znae nekoj koga ke bide gotov i dali ke se naprail bulevar kako sto se zbori?
Veke se odolgovlekuva poveke nego planiranoto, ama ke napravat sve da ubrzaat za da mu ugodat na gazdata na shkupi east gate.A za mostos sto se gradi znae nekoj koga ke bide gotov i dali ke se naprail bulevar kako sto se zbori?
Oколината врие ѓупциZdravo me interesira dali vredi da se kupi stan vo cosmos zgradata. Sto ke kazete za nea dali ke se urbanizira za brzo i dali vredi za cenata ?
Не е страшно ако врие од ,,ѓупци" да не врие од глувци таму покрај река...Oколината врие ѓупци
Наводно се форсира до крај на летоска да е готов, ем пред избори ем пред отварање на Skopje East Gate.A za mostos sto se gradi znae nekoj koga ke bide gotov i dali ke se naprail bulevar kako sto se zbori?
Ke napravat edno wc od 3 kvadrati za 60m2 so 3 spalni od 6 kvadratiДали прават сега станови со две купатила (спална со купатило + гостинско купатило) или се уште е едно WC за сите?
Да прават, последно видов ваква ситуација на стан од 69м2. Едно големо со туш кабина + уште едно мало гостинско.Сериозно прашувам, надвор сум од поодамна, знам како беше порано, дали нешто се сменило? Гледав некои станови на пазар3, страв ме фати.
Зборуваме за стан од 80-100 м2.
Кај повеќето инвеститори катастрофа се распоредите на становите. Гледаат секој милиметар да го искористат во негативна смисла.Дали прават сега станови со две купатила (спална со купатило + гостинско купатило) или се уште е едно WC за сите?
najbolje da pocneme iselenicki zgradi da si gradime po svetski (normalni) standardi... ako ocekuvas normalni uslovi tesko deka ke zivees so rajata koja bara 3 soben stan od 60m2 i da ne kosta poveke od 60-70k evra.Сериозно прашувам, надвор сум од поодамна, знам како беше порано, дали нешто се сменило? Гледав некои станови на пазар3, страв ме фати.
Зборуваме за стан од 80-100 м2.