HvalaMoze imas PP
HvalaMoze imas PP
Niko ne koristi sbb udprazlika izmedju sk3 sbb udp i sk3 sbb eon tv prenosa je 25 sec. - moze li mi neko objasniti zasto
(sk3 sbb udp ne kasni za satelitom uopste, gde su sad pametnjakovici)
Ja gledam max tviptv.I to mi previse.razlika izmedju sk3 sbb udp i sk3 sbb eon tv prenosa je 25 sec. - moze li mi neko objasniti zasto
(sk3 sbb udp ne kasni za satelitom uopste)
E čuj kod vas idu prve tri... porediš svoj brlog sa par ljudi i javno objavljenu SF aplikaciju.Kod nas za sad idu jos prve 3 za cudo uz malo poguravanja.
Автоматски споено мислење:
Ima i bolji i to jako jako
Zdravo, moze passZa pass kod Marka Salim se na pp
I da znate vi koji tek ulazite u iptv vode da ovih 9000 macova koje se spominju i slicne price, hvalisanja itd nisu dosle nikakvim vanzemaljskim atacima hakera iz neke druge dimenzije vec su jednostavno paneli i baze bili nezasticeni i suplji ko svicarski sir pa ko je tad jamio jamio ..
Sad moze jamit samo marjanovo ..
Da se tako JAMLJA ne bi skeneri ni trebali nikom... znaci malo pamet u glavu
prva je bila nasa lista a ostale cetri iz tudjih panela......zbog svakodnevnih pokusaja bezuspesnih zloupotreba,postavljanja javno i pored naseg upozorenja da lista radi samo u toj aplikaciji sada su sve 5 tudje....to je to...Svaka pohvala za SF na ponudi-poklonu aplikacije ovom forumu. Bravo Boki.
A sto se tice SF aplikacije, koliko sam ispratio, prva lista je imala play token i radila je samo u njihovoj aplikaciji , ne znam sta se desilo s tim panelom ali bio je najstabilniji.
ovi Nemci igraju rukomet u svom sesnajstercu a sudija cuti.