- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
e moj dux sta se to desi poceo si i macove brojati zar je vazno 200 ili 9000 sta se to desava ,ovo je opsta ludnica heheeheh izvini nisam mogao da nereagujem smijesno mi pozdrav9000 makova ima
posle 24 sata neaktivan jeAko neko uspije aktivirati MANZERA AYENNA 1.0.0 na 24 sata neka javi dali je ostalo tako ili je nesto mijenjao Pozdrav
Sve te skenere,zatvorenog tipa,mozes "objesiti macku o rep"MANZERA AYENNA 1.0.0 je unapređena verzija, sada uspešno skenira i stalker portale, ali i dalje je spor (kod startovanja i kod skeniranja) i pretpostavljam da i dalje krade skenirane pronalaske, tj. prebacuje ih prvo online u svoju bazu.
20e nije mnogo ali pitanje je da li ga treba uzeti, oni koji bi koristili samo njega verovatno treba da ga uzmu, oni koji koriste više različitih skenera verujem da neće!
boki super je to ali ima problem sa url snooperom ce kopirati strim i vuci liste i ode to u vjetar i to ce biti plikacija za jos brze unistvanje listi tako je kako je a ideja je dobraevo ovako......da tacno je to use i u svoje kljuse,zato evo resenja i za kajganu......kada Acid postavi moderatora u ovom delu foruma voljni smo da damo aplikaciju i panel gde ce on sam postavljati liste i dati clanovima kajgane na koriscenje da gledaju po zelji free....
To je napravio sve jedan nas Vip clan...usput posle toga je napravio i jos za 4-5 sajta a s obzirom da je kajgana nama uvek bila prijateljski forum zasto i ona ne dobije od nas na poklon......
Прегледај го приврзокот 290154
a znam a kopaju i namai,smucilo nam se da azuriramo ali eto neka gleda narod ,bar onaj koji nezna sam doci do liste......mi smo za 6 meseci promenili bar 40 listi.....posto ima 5 u panelu.......a sta da se radi......boki super je to ali ima problem sa url snooperom ce kopirati strim i vuci liste i ode to u vjetar i to ce biti plikacija za jos brze unistvanje listi tako je kako je
Kod nas za sad idu jos prve 3 za cudo uz malo poguravanja.a znam a kopaju i namai,smucilo nam se da azuriramo ali eto neka gleda narod ,bar onaj koji nezna sam doci do liste......mi smo za 6 meseci promenili bar 40 listi.....posto ima 5 u panelu.......a sta da se radi......
Ima i bolji i to jako jakoSve te skenere,zatvorenog tipa,mozes "objesiti macku o rep"OB je bio i ostao kralj skenera.
Moze imas PPLjudi mozw jedna exyu lists sa vise konekcija .Unapred hvala.