Нега на кожата на лицето и телото и рецензии на козметички производи

• Креатор на темата Креатор на темата Natan 3.0
  • Време на започнување Време на започнување
За пто служи, освен сабајле да се разбудам хахаха
Да го зеам и ова? Ептен ми е досадно :( на планина сум со кокошки се дружам нема работа :(

Имаше на работа кај мене една жена, во пензија е оддамна, но лицето и е стакло, чисто бело без флеки..
Она спиеше исклучиво на грб, никако со фаца загњурена у јастук(веројатно и поради тоа нема брчки), лицето го миеше со сокови од овошје и зеленчук...на работа секој ден јадеше овошје или зеленчук, лушпите ги користеше да се истрља по лице и на раце, обично од краставица, јаболко.
Сок од лимон нанесуваше и некое уље.
Сите ја правевме забегана, но на жалост, забегавме ние со нашата кожа на лице од употреба на триста креми и пудри.

За пто служи, освен сабајле да се разбудам хахаха
Да го зеам и ова? Ептен ми е досадно :( на планина сум со кокошки се дружам нема работа :(
Подобрува циркулација како и секоја масажа, се намалува отокот, корисно е против брчки, се подобрува изгледот на лицето воопшто. Има разни техники на масирање, некои помагаат и за лифттинг.

После две/три недели немам никакви реакции (позитивни/негативни) на лицето. Дали требаше нешто да де деси до сега @Agda Beata ?

После две/три недели немам никакви реакции (позитивни/негативни) на лицето. Дали требаше нешто да де деси до сега @Agda Beata ?
Секоја кожа различно реагира, ама битно е дека немаш негативни реакции. Продолжи со употреба и кажи ми по месец-два дали ќе видиш резултати. Ако не, ти си чудо прирoде оти од ретинолот само позитивни коментари сум начекувала. :D

Секоја кожа различно реагира, ама битно е дека немаш негативни реакции. Продолжи со употреба и кажи ми по месец-два дали ќе видиш резултати. Ако не, ти си чудо прирoде оти од ретинолот само позитивни коментари сум начекувала. :D
Сакам брчката меѓу вегите од мрштење на сонце да ми исчезне хахаха

Него (нњ знам што ми е) гледав ролери и видов дека има поише, препорака?
F9AFEE5F-DBF4-49DC-8359-AA4A7E7D6100.jpeg

Сакам брчката меѓу вегите од мрштење на сонце да ми исчезне хахаха

И јас работам на истото. :D Моментално не можам ретинол затоа што дојам, ама ме чека во фиока спремен. :D

Него (нњ знам што ми е) гледав ролери и видов дека има поише, препорака?
Прегледај го приврзокот 289854

Јас го имам првиот, од жад и сум задоволна. Држи ладно и без да го ставам во фрижидер. Било кој да го земеш, нема да згрешиш, секој дава одредени бенефити за кожата, под претпоставка дека земаш од вистински кристал. Земи си и гуа ша(ако правилно го изговарам :D) за масажа и обликување(затегање на мускулатурата) на лице. Ролерот користи го насабајле, а навечер гуа ша.

И јас работам на истото. :D Моментално не можам ретинол затоа што дојам, ама ме чека во фиока спремен. :D

Јас го имам првиот, од жад и сум задоволна. Држи ладно и без да го ставам во фрижидер. Било кој да го земеш, нема да згрешиш, секој дава одредени бенефити за кожата, под претпоставка дека земаш од вистински кристал. Земи си и гуа ша(ако правилно го изговарам :D) за масажа и обликување(затегање на мускулатурата) на лице. Ролерот користи го насабајле, а навечер гуа ша.
Не знам зошто ама тиа гуа ша го замислив како некоја црна смеса со структура на пластелин, не знам што е идам пак на гугл:)

Идам да се отрујам! Видов што е :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom