Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Климава е работата кај нас, ама некако оди кон подобро. Оваа сезона беше прашање дали ќе опстоиме, ама за нареднава веќе градиме тим. Како замена за Чупиќ е земен Џукиќ кој е одлично засилување. На десен бек е донесен Гурбиндо, ракометар од светскиот крем. Промовиран е и Кудоз на лев бек, а веројатно и Томовски на голманска. Се шпекулира и со други имиња. Со оглед на тоа што сте тивки на пазарот, мене ми личи дека ќе бидеме многу посилни од вас наредна сезона.imam i jas nekoj oset za rakomet... i kaj vas rabotite ne se sjajni, na tajm out aljusot kako luteranski svestenik propoveda... nikoj ne go slusa... kaj vas e po supliva tikvata od kaj nas...
vie ste klub vo raspagjanje... dali ke bidi ova godina ili drugata pomalce bitno...
kaj nas e jasno tolku ni e cergata... ako daj gospo ke imame sansa...
koj ke vladee so mak rakometot vo slednata era ke resi eden bizaren moment.... imeno dvata gazdi na klubovite se so ednata noga v g.ob...Климава е работата кај нас, ама некако оди кон подобро. Оваа сезона беше прашање дали ќе опстоиме, ама за нареднава веќе градиме тим. Како замена за Чупиќ е земен Џукиќ кој е одлично засилување. На десен бек е донесен Гурбиндо, ракометар од светскиот крем. Промовиран е и Кудоз на лев бек, а веројатно и Томовски на голманска. Се шпекулира и со други имиња. Со оглед на тоа што сте тивки на пазарот, мене ми личи дека ќе бидеме многу посилни од вас наредна сезона.
Инаку, најтешко е да се оствари првиот успех од ваша позиција, после ќе биде полесно. Прво навивачите имаат нереални очекувања и прават голем притисок за инстант резултати. Тоа значи дека мора да се фрлаат пари дури и за играчи кои не заслужуваат толку. Кога си во позиција на предизвикувач, мора да преплаќаш играчи за да ти дојдат, особено што долги години бевте катастрофа. И тоа преплаќање некогаш има контраефект. Еден пораз и веќе се вративте на муабетите дрка биле дојдени само за кафето, подобро ќе било битолски деца да играат итн. Си бара време, долга стратегија и трпение за преземање на тронот.
Металург се забетонира на прво место, а од нашите неуспеси само менувавме постави хокеарски, додека не му се даде доверба на Вујо на подолг рок. Веспрем колку време напаѓа титуча во ЛШ? Три квалитетни постави имаат па пак ништо. Треба време, поклопување коцки итн.
imam i jas nekoj oset za rakomet... i kaj vas rabotite ne se sjajni, na tajm out aljusot kako luteranski svestenik propoveda... nikoj ne go slusa... kaj vas e po supliva tikvata od kaj nas...
vie ste klub vo raspagjanje... dali ke bidi ova godina ili drugata pomalce bitno...
kaj nas e jasno tolku ni e cergata... ako daj gospo ke imame sansa...
Зоран е газда сега, Циле е повлечен скросkoj ke vladee so mak rakometot vo slednata era ke resi eden bizaren moment.... imeno dvata gazdi na klubovite se so ednata noga v g.ob...
koj ke se povampiri toj ke vladej narednite nekolku godini...
posle ke vidime nesto novo...
ili kakvi talenti imame mozno i da nemame rakomet...
Од сите тие "скопски манекени" што ги наброја само Велковски е од Скопје,ни еден друг.vcera nemozev da komentiram nisto, mi go krenaja pritisoko vnebo, si legnav.. ama ona drvo Babic, velkovski, tankoski, markovski, ojleski, siiite do eden ve sakam!!! NOSENJE POD HITNO NOVI 4 ZVUCNI IMINJA, KO IMATE DA DAVATE NA FAKING VELKOVSKI ILJADNICI EVRA KE DAJTE USTE 2000 ZA POZVUCEN I KVALITETEN RAKOMETAR SO RENOME A NE SO SKRSENI RACE. SAMO GRADJAN ZASLUZVA DA GO NOSI DRESOT NA PELISTER. I POKJE HENDAWY PUSTANJE ZA REPREZENTACIJA NEEE!!! (OSVEN AKO NEMAME UTAKMICI)
И они те сакаат брат!siiite do eden ve sakam!!!
Epa toj Zoran edno razbiranje so ima od rakomet so da ti kazvam ama bitno ima pari i misli taka e parite igrat na teren ama ete mu objasnaja deka ne se samo parite pomocani vo ovoj svet eban...Зоран е газда сега, Циле е повлечен скрос
hahahahahahahaha ne vidov deka taka iam pisanno, greska vo cekori... site mrshhh trebaseИ они те сакаат брат!
Па поморонско мислење немам прочитаноEpa toj Zoran edno razbiranje so ima od rakomet so da ti kazvam ama bitno ima pari i misli taka e parite igrat na teren ama ete mu objasnaja deka ne se samo parite pomocani vo ovoj svet eban...
NAJUBO E DA SE UKINI SEKAKOV SPORT VO BITOLA, I KE SI PIEME KAFE DOVOLNO E MISLAM.
(PIKADO KE IGRAME OD VREME NA VREME)
Izvini so ti go navrediv bogatiot zoranПа поморонско мислење немам прочитано
@Saber Rider погоре многу убо објасни за то колку времето е фактор во вакви проекти. Едно ми е многу криво, квалитетно не сме толку назад, а изгледавме вчера како 1961 да игра со струга. Многу лош пристап во натпреварот. Перич со 1 гол, Мараш веројатно се повреди со 5 мин игра и без постигнат гол. Крилата отсечени, само стипе и граџан финкционираја и Чаневски првото. Со вегар и кушан во одбрана би било поинаку, и хендави со плус 2,3 одбрани второто. Али шо то е