Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување

Да се напрај обид, за постигнување на консензус за изработка на некоја си " В(Ф)изибилити студија,ЗА ЕВРОПСКА САЛА во Битола".:icon_mrgr:
Наместо да се фрлат пари за пропаднати таленти.
За тие пропаднати таленти шо зборвиш, со нивната плата од 700 евра ќе напрете ЕВРОПСКА САЛА?
Бидејте малце среќни шо сте и на ова ниво, без лутење но пред некоја година навистина на ниво на екипи како Астраион и Голден бевте (впрочем овие вториве со деца од 17 години вториот тим ќе ви го победеа кој му даде иеткако појак отпор на Вардар), така да малце благодарност, џабе ги зборвиш младиве играчи и го критикуваш Бабиќ околу нивната минутажа (едино можеби на вака битен меч требаше да имаат најминимална минутажа, ама и немавте многу опции заради ситуацијата со повредените).
Негова задача уште од кога дојде е да му се дават шанса на македонските играчи, впрочем пола проект е така зацртан од почеток и незнам шо се буните толку, ко синкир последниве 10 години бевте на ниво на Кил па сега ви сметаат играчи како Кукуловски и Танкоски, шо, со нивната плата Дувњак да не го донесите и одма шампиони сте а?
На добар ден на Пелистер и Вардар лесно може да загуби во Битола со добра разлика, домашен терен си е домашен терен, колку и да немало публика.
Иако сепак во вакви двобои голема предност на Вардар е непроценливото искуство кое го носат играчи како Тимур, Стоилов, Чупич, и вака осакатен Вардар НИКОГАШ не смее да се отпиши и потцени, до пред 3 месеци Флензбург падна во Скопје со 6-7 разлика, моментален лидер во бундеслига.

Ne mu dadoja visa na choeko, izgleda deka e od africka zemja. A za so Vardar iskreno neznam zosto ne branese

nastrana od se denes ke si sednam ko gospodin vo sedum sato i ke si gledam Magdeburg Pelister so golem keif i uzivanje.
Pred nekoja godina igravme Cheling cup turisticki, gubevme od koj ke stignime vo nasata liga, investirame vo 3 klasni stranci.
Da bidime blagodarni i na ova.
Steta za gledacite, ovie nasi nezni nevesti vo timot mozam da stanat igraci samo so pritisok od publikata.
Abe Temelkov za sekoe promasuvanje od krilo samari jadese na klupa, se sekavate na to vreme?
nemase togas forumi...

pak ke recam, se e do pritisokot... ovie taka nonsharlatno se ponasat... cela utakmica si tuka 5-6 gola razlika ... i posledni 7-8 minuti se opustat na 11 razlika odat.
Abe ovie ne znat so e kapitalizam. Ti idi bossot ti veli ova treba da go naprajs. Ako ne se napraj rabotata out... ke ti ja ponistat karticata posle ko ulav ke se kucas na vlezot na fabrikata, vlez nema...
Magdeburg 120 minuti izigra so 100% koncentracija... go zedoja vo Magdeburg Kuzmanovski mu velat vaka igraj ovoj gluposti praj i out...
Vo sekoja rabota koga nekoj frla pari treba profesionalizam, ti da se plasis dali utre ke te viknat da go zarabotis parceto leb ili ne...
a ne nie se zaebavame, najpopularen sport pa sega nevesti ke gi ceslame....
Ama i drzavata ni e takva, kurnazi bez pot cekat nekoj da im daj oti mu dolzi....
bitola e primer i pol za toa...
zatoa na popisot ke izlezime so vikat vo Prilep "kurac ipol"

Madzovski da bese tolku dobar vo napadot kako sto igra vo odbrana ke bese pekolen igrac, steta sto ne raspolaga so golem ofanziven potencijal. :(

Se okej Madzovski igra ubo odbrana i na momenti napad.. ama neznam zosto izigrava besni glisti so onie sutoj preku raka vrteni i trista cuda. ABE ZEMI UDRI MASKI VKJOSH A NE KO PO. GAZO DA SE MAVAS. i da ti ja fati ne e problem.. pokje boli nekoja vrtena da ti da stopi.

spored mene Tankoski Ojleski Velkoski Stjepanovic da si odat od klubot pod hitno, da se donesat adekvatni zvucni iminja a ne kvazi rakometarcinja. Nekoj pogore rece da se donesi Temo Orjonikidze.. pa toj e mikel hansen za ovie. Treba da podrazmislat upravata za nego. UPRAVA AKO CITAS OVDE, A ZNAM DEKA CITAS ZEMI GO ORJONIKIDZE NA MESTOTO NA TANKOSKI ZITI EDNA MAJKA

Se okej Madzovski igra ubo odbrana i na momenti napad.. ama neznam zosto izigrava besni glisti so onie sutoj preku raka vrteni i trista cuda. ABE ZEMI UDRI MASKI VKJOSH A NE KO PO. GAZO DA SE MAVAS. i da ti ja fati ne e problem.. pokje boli nekoja vrtena da ti da stopi.

spored mene Tankoski Ojleski Velkoski Stjepanovic da si odat od klubot pod hitno, da se donesat adekvatni zvucni iminja a ne kvazi rakometarcinja. Nekoj pogore rece da se donesi Temo Orjonikidze.. pa toj e mikel hansen za ovie. Treba da podrazmislat upravata za nego. UPRAVA AKO CITAS OVDE, A ZNAM DEKA CITAS ZEMI GO ORJONIKIDZE NA MESTOTO NA TANKOSKI ZITI EDNA MAJKA
Plus markovski da si zamini na tie so gi nabroj oti gadza mu gi vrza nozete 5 pati nekni na leva finta , i popovic i kobetic gi sakame nazad ne samo temo

Атанасијевиќ :vozbud:
Еурофарм Пелистер 2 баш солидно против Металург

Gotovo ja renoviraja :aplauz:
Улај се овие во менување дограма можи мислеа за една врата не можи да знајш но шо и да напрат се мислам никогаш нема да биди енергетски ефикасна како шо треба стоплена, а кровот двојче три пати го праеше сега овие еднаш а цел таван можи да падни [emoji1751]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom