Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема пописов да се направи, така да уживај.Што ќе се најде, ќе го направат пописот, ќе ги задоволат бројките на учките и чао тути.
Во Јуни вие мислете стратегија откако ќе помине приказната.
Уствари тоа е поентата, да имате што да се жалите во иднина. Ќе излезе боцката на ТВ и ќе кажува: договорот со Грција, договорот со Бугарија, името, двојазичност и упс пописот и фејк процент на брачата (арно ама тогаш ќе имаш уште толку учкарски вработувања во државна на учки).
многу сакаш ти...Ако мислиш дека дискутираш со цел форум тогаш ок, а ако дискутираш само со мене тогаш не ми давај разни епитети и придавки и не си замислувај дека сум правел нешто.
Погледнувањето во огледало имплицира на тоа дека сум грд или дека не се сакам?Не знам врз основа на шо заклучи дека јас барам сожалување, и над се од човече како тебе на кое доволна казна му е шо треба најмалку еднаш дневно во огледало да се погледне. Сите гледаат дека од 10 постови, 9 ти се со зајадливи коментари а 1 веројатно си пренел некаква вест, искрено се надевам дека ќе продолжиш вака![]()
не знам таа работасамо ќе да е првото![]()
Погледнувањето во огледало имплицира на тоа дека сум грд или дека не се сакам?
не знам таа работа
Не сум сигурен дали сум глуп, неубав или напаст или се заедно....дообјасни ги аргументиве па ќе те оставам да живееш у мир.Нем може интелект како твојот да биде грд, тоа имплицира само дека си убав колку што си интелегентен, ајде сега оди биди жива напаст на некој друг.
Слушај,не го спомнувај уопште Вмро и Мицковски.Со вакви како идиоти како Zaev & co штом не успеаа накрај да излезат,нема потреба да постојат на политичка сцена.Две години голот е без голман а они не можат да шутнат и гол да погодат.У моментов најдобро сценарио за народот е цело членство и гласачко тело на Вмро да се префрлат во Левица.Не си ни ти цвеќе за мирисање....не се прави Мајка Тереза. Немој сега и на база на сожалување поени да прибираш. Јас иако го пишувам тоа што го пишувам никад не сум посакал на никој ништо лошо, тука на форумов.
Не функционира карма на мене, ама ако....нека биде како си пишал, нека ми се врати.![]()
Условите кои владеат на политичката сцена се идеални за 33, поткупи, превари, криминали, медиумска пропаганда, коалиција со кого стигне и договарање за се и сешто. Не дека е он толку паметен да го менаџира се ова, ама таа е ситуацијата.Слушај,не го спомнувај уопште Вмро и Мицковски.Со вакви како Заев штом не успеаа накрај да излезат,нема потреба да постојат на политичка сцена.Две години голот е без голман а они не можат да шутнат и гол да погодат.У моментов најдобро сценарио за народот е цело членство и гласачко тело на Вмро да се префрлат во Левица.
Условите кои ги постави Грујо. Или Бранко?Условите кои владеат на политичката сцена се идеални за 33
Услови поставуваат поголеми играчи, наше е да изиграме како треба. Очигледно суета и желба за моќ како и шпионско ангажирање не доведоа кај што сме.Условите кои ги постави Грујо. Или Бранко?
![]()
Заев се надева на поддршка од ВМРО-ДПМНЕ за пописот ако се вакцинираат попишувачите
Премиерот Зоран Заев верува дека пораката што ја испратил синоќа Христијан Мицкоски дека ако се вакцинираат попишувачите, а тие, како што рече, се секако планирани во првата категорија на граѓани за вакцинирање, ВМРО-ДПМНЕ јавно ќе дадат поддршка за пописот.www.mkd.mk
Пак итарпејовецот Заев ќе ги зафркне изгледа.
Или па можда и се договорени. Сеедно.
Не си во право, јас сум за ВМРО, сум бил од сам почеток, сме истрпиле и удари како фамилија на почетокот кога луѓе се кријеа и плашеа од комуњарата, имаше моменти кога немаа каде да формираат лоакен комитет, кај татко ми на продавница го формираа локалниот месен комитет, и сакам да се врати на власт па макар и вакво какво што е ама мора бе брат поодлучно, не со криење и со финти, пример нема попис и крај, не ебам, ни мегународна заедница ни куров ми. А не овој другиов што се преставува од ВМРО (кој го знае и дали е, може лаже) го потече со тоа 300 евра казна ако не се потпишел, па кој ќе го штител и не знам што, се плаши да бојкотира еден попис а ми сере за протести кој не беа ни протести туку беа маршови по свирипичино.Ќе се најде друго нешто до јуни....политика е ова, не ги толкувај буквално работите.
Еве ги, отворија уста. Да се одложи до септември. Преку Антонио ова, веројатно видеа дека лидерот им попи шлаканица од Заев.Нормално е дека е договорено. Договорено е уште од моментот кога за најголем аргумент против пописот вмро ја одбра пандемијата наместо методологијата и последиците од пописот.
Во понеделник ќе се договорат да се одложи за еден месец , додека ги вакцинираат попишувачите и тоа е тоа.
СДС со тоа ќе покаже дека не се ментални да го убијат народот, а ВМРО ќе прогласи победа некоја, дека ете они издејствувале нешто.
Тој што вистински ќе ќари, нема да е присутен на состанокот.
Условите кои владеат на политичката сцена се идеални за 33, поткупи, превари, криминали, медиумска пропаганда, коалиција со кого стигне и договарање за се и сешто. Не дека е он толку паметен да го менаџира се ова, ама таа е ситуацијата.
Мицко за да земеше власт требаше да го замени, проблемот е што не сакаше, а и анкетите беа топ за волја на вистината. Само што не рачунаше на сите прљави игри за време кампања. Тука ако додадеме и одлив на гласови у Левица и го имаш тоа што го имаш.
Иначе пошто Левица е човек партија ја сум размишљал да дојде претседник на ВМРО да биде, ама многу глуп е во поглед на идеолошка насока.