Ама добро центрираа на видеото од тренинг до душаСе приметува дека тренингот не го искористиле за тренирање на шут.
Две озбилно добри шанси пропуштија.
A можеби сепак и толку му е квалитетот...Елмас веднаш да смени тим, зошто ќе го снајде истата судбина како некои претходни талентирани играчи низ репрезентација.
Мора да игра, очаен е за минути и компетитивен фудбал.
Најтрагично е што овие не се ништо подобри од споменативе. Може дури да се каже дека сме и поквалитетни од румуниве, без никаква игра им ствараме шанси. Ама хелоу правење глупости и промашување зицери, my old friend...Е не му се ова Лихтенштајн и Гибралтар на врвниот тренер...
Недосуден пенал за кого?после недосудениот пенал, ова малку да ја доловам атмосферата, немојте да се лутите за постираниве фотки!
Во Романија ја гледаш утакмицава во живо на стадион?Прегледај го приврзокот 289384
Прегледај го приврзокот 289385Прегледај го приврзокот 289386
Прегледај го приврзокот 289387
Прегледај го приврзокот 289388Прегледај го приврзокот 289389Прегледај го приврзокот 289390Прегледај го приврзокот 289392Прегледај го приврзокот 289393
Прегледај го приврзокот 289394
...после недосудениот пенал, ова малку да ја доловам атмосферата, немојте да се лутите за постираниве фотки!
За ПандевНедосуден пенал за кого?
Чист недосуден пенал за Романија имаше, сега последната акција. Да има ВАР, тоа ќе го свиреа без размислување.За Пандев
Да играше за Јуве ова чист пенал ќе беше
Чул те Бог чедоНишто посебно Романциве, ние пак со аматерски промашувања. Генерално подобри сме и покрај примениот гол, мислам дека ќе ја свртат 1-2