- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.356
- Поени од реакции
- 7.122
Немаш викнатоСејте шубо е тука, не гледате само Македонија кафани отворени, се јади се пие ... Шо поќе
Немаш викнатоСејте шубо е тука, не гледате само Македонија кафани отворени, се јади се пие ... Шо поќе
Ке може,ако исто како пред пандемијата.Ако го воведат уопштеЕдно лаичко прашање, се повеќе се шушка и се воведува тој ковид пасош, во многу земји, е сега прашањето е дали тоа важи само за земјите кои се во ЕУ или ќе можиме и ние да патуваме ако примиме вакцина ?
Чекај да стопли еднашНемаш викнато
Затоа се мислам. Сега имам прилика, следен пат можда наредна годинаАко си во 20-ти чуму ти вакцина. Јас не би се вакцинирал да сум на твое место.
Инаку Израелците бележат пад на новозаболени и починати.
бележат зошто неписмените ги вакцинираатАко си во 20-ти чуму ти вакцина. Јас не би се вакцинирал да сум на твое место.
Инаку Израелците бележат пад на новозаболени и починати.
Краљу ако си ти вакс за тебе не треба да постои зборот-се мислам,биди доследен на титулата...дигаш ракав се шибаш и ја филнуваш како ти влегува и кружи низ артерии и слегува до пети...од петите појачава накај кортекс со пун гас и праи фул екстакт ко exe.file со тројанец у него...и добијаш следеча титула-заштитен до јаја!И после пишуваш статии на ковасјебе.цомЗатоа се мислам. Сега имам прилика, следен пат можда наредна година![]()
Па не би се мислел за друга, ама за оваа има неповолни информации во моментот. Поготово за млади луѓе ко мене.Краљу ако си ти вакс за тебе не треба да постои зборот-се мислам,биди доследен на титулата...дигаш ракав се шибаш и ја филнуваш како ти влегува и кружи низ артерии и слегува до пети...од петите појачава накај кортекс со пун гас и праи фул екстакт ко exe.file со тројанец у него...и добијаш следеча титула-заштитен до јаја!И после пишуваш статии на ковасјебе.цом
Сепак мислам дека треба да прашаш стручњак во врска со ова. Форум е последна опција за совет од ваков тип.Па не би се мислел за друга, ама за оваа има неповолни информации во моментот. Поготово за млади луѓе ко мене.
Брат ми се вакцинираше пред 3 недели,никаков проблем нема до сега.Па не би се мислел за друга, ама за оваа има неповолни информации во моментот. Поготово за млади луѓе ко мене.
Ако е точна информацијата дека имаш 20 год. и кусур...слушај чичо што ќе ти каже-најди си девојка...јебеш вакс која и да е...смени перцепција на размислување...фокусирај се на љубовта колку и да звучи демоде,ќе дојде време ќе избие у прв план колку и да е потисната и тргната на страна у фолдерот-историја...Па не би се мислел за друга, ама за оваа има неповолни информации во моментот. Поготово за млади луѓе ко мене.
Добар ли сиАко е точна информацијата дека имаш 20 год. и кусур...слушај чичо што ќе ти каже-најди си девојка...јебеш вакс која и да е...смени перцепција на размислување...фокусирај се на љубовта колку и да звучи демоде,ќе дојде време ќе избие у прв план колку и да е потисната и тргната на страна у фолдерот-историја...
Ќе има недоверба во оваа вакцина. Кога прочитав дека "починал 33 од компликации од вакцината на АЗ", прво помислив дека Зајко умрел!Па не би се мислел за друга, ама за оваа има неповолни информации во моментот. Поготово за млади луѓе ко мене.
На оваа прашање следува неизбежното-сепак мислам дека треба да се вакцинираш и навивам за тоа од местото предвидено за "воџи"!Добар ли си
уште еден антивакс, колку ли ве има, само за дамблдор и бафра знаев до денес али гледам дека сте бајаѓиДа те фатат двајца црнци тебе
По логика на нештата, во овој момент, и ти си опасен за општеството! Само ова се спремни момци кои ќе те грабнат и бараат максимална дисциплина. Така сам си влегуваш во гепек и овој пат нема "ми се мочка".уште еден антивакс, колку ли ве има, само за дамблдор и бафра знаев до денес али гледам дека сте бајаѓи