Би сакал ако може да ми ја објасните следната ситуација и зошто се прават потезите што се прават, и ако може без тролање.
По вас реално ли е ова што се случува денеска да го прави опозиционен лидер. Заев нема функционален парламент, на Заев владата му се дави во скандали и корупција, Заев е комплетно изолиран меѓународно, Заев не може да набави вакцини и медицинскиот систем е пред колапс, Заев има проблеми со неговите помали коалициони партнери, во ДУИ има огромни внатрешни превривања, итн ...
И на сето тоа ЛИДЕРОТ НА НАЈГОЛЕМАТА ОПОЗИЦИОНА ПАРТИЈА дава изјава, и тука парафразирам "Дајте да се сретнеме во четири очи и да се договориме, да најдеме решение за тешката ситуација".
WHAT THE FUCK.
Заев е во гомна до гуша и овој му вика направи место и јас да влезам да те бутнам да излезеш. Абе бутни му ја доле и главата спушти ја даската, заврши и ти работа и излези си надвор. Се повеќе сум убеден дека тоа што гледав многу дека го пишуваат дека владата на Заев е падната веќе со месеци само ДПНЕ намерно не сака да го смени пред овој да ги заврши сите прљави работи со Бугарија и пописот е вистинита.