Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Чим ПСЖ му нуди 11 он треба да знае дека у клуб како Милан што уште не е во ЛШ 8 е максимум што може да добие. Тоа е бруто скоро 20 миљона по сезона заедно со бонуси за него и свињата од менаџер. Пута 3-4 сезони 100 миљона е тоа. Не е мала пара за голман.

Повеќе драма прават медиумите. Мислам или ќе продолжи на една година поради немање време да се согласат околу платата или на 2-3 со обезбедено ЛШ.

Повеќе драма прават медиумите. Мислам или ќе продолжи на една година поради немање време да се согласат околу платата или на 2-3 со обезбедено ЛШ.

Продолжување на една година ништо не решава. Не знам колку е вистина, но по се изгледа има доста во тоа што се пишува.

Но, вака со уцени не може да функционира клуб, башка ова е и понижување.

Јас сум да му зголемат плата и да му продолжат договор (барем на три години), но уште кога ќе го потпишат договор да им е јасно дека мораат да го продадат и да најдат замена (а изгледа тоа е и целта).

Го разбирам и Раиола (со се Донарума), човекот си гледа свој интерес и во позиција е да уценува...

А на Малдини и компанија, можам да им прогледам низ прсти за Хакан и Донарума, дојдоа во незгоден период во клубот, но за Кеси, Бенасер и другите, веќе нема оправдување и не смеат да со доведат во ваква ситуација.

Безврска управата ептен, чекаат последен момент да им продолжат договори на некои играчи

Ова требаше да се случи уште лани или продолжи договор (во најлош случај да искешираш ако го продадеш) или под казна нека пропаѓа на клупа цела година, а не да дозволуваат свињата Раиола да им диктира услови и уценува

Само гледаат да соберат некој без пари а вие мислите дека ќе дадат 30 милиони за штопер.

Сале брат стај бар слика од твитот да не ти го избришат вака нема да видиме за кој се работи.. а за кој се работи иначе ?

Па за играч кој ќе е замена и игра на две бековски позиции нормално дека ќе е нешто без пари или позајмица. Сигурно нема на Тео да му најдат замена од 20 мил кога други позиции се поважни.
Томори е прв тим и сум сигурен дека ќе го откупат. Вакво нешто не смеат да пропуштат.

Јас сум повеќе за црнчето од Торино за десен бек, ќе бараат доста пари, ама има да биде доста цврста таа страна со него и Томори. Калабрија не знаеме каков ќе се врати од повреда.

Друга опција е Салемакерс да го вратат назад и да игра десен бек, а да земат поофанзивно десно крило. Засега Орсолини највеќе го сака Пиоли, а по некоја шпекулација има и за Берарди.

Тој од Торино што го збориш е ѕвероња, Ѕинго мислам се викаше. А и ако го земат бесплатно Хисај ќе е топ, зашто е корисен играч и да може и на лев бек да изигра.. сигурно ќе е многу подобар од Далот.

Тој од Торино што го збориш е ѕвероња, Ѕинго мислам се викаше. А и ако го земат бесплатно Хисај ќе е топ, зашто е корисен играч и да може и на лев бек да изигра.. сигурно ќе е многу подобар од Далот.
Синго

Кесито моментално зема 2,2 милиони а агентот сега барал 5милиони за што нашиве сметале дека е премногу.
Моментално Кессие е најбитна фигура во ростерот и побитен е и од Ибра и Хакан.

Се зависи од тоа дали ќе обезбедиме ЛШ или не. До тогаш тешко да некој ќе продолжи договор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom