Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Ти го дотера паметот и ти облече папучи:P....признај, пола ќе ти опростиме;)
Чинам дека вие како тотални анонимуси, што се плашите и име да споделите (а камоли фотка) најдобро знаете што значи контрола на партнерите. Гарант и заеднички ФБ профил имате, а недај боже да дознае дека си член и си пишувала со мужи на форум :pos:

Се премислив, нејќам да се запознаам со @pozdrav eden topol, особено ако е вака отров и во живо :(

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.418
Поени од реакции
10.349
Чинам дека вие како тотални анонимуси, што се плашите и име да споделите (а камоли фотка) најдобро знаете што значи контрола на партнерите. Гарант и заеднички ФБ профил имате, а недај боже да дознае дека си член и си пишувала со мужи на форум :pos:

Се премислив, нејќам да се запознаам со @pozdrav eden topol, особено ако е вака отров и во живо :(
Брееееее...ептем бргу се премислуваш:(:toe:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.351
Брееееее...ептем бргу се премислуваш:(:toe:
Епа многу брзо може кај некој да го смениш впечатокот на полошо. Тешко е да се изгради добар впечаток, лош впечаток многу лесно се создава.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Ацид, немој да бришеш.
Да бришам? Зошто би те избришал? Нека чита маж ти дека се допишуваш со админи, мисли му ја после ти како ќе му објасниш кој е тој што сака да се запознае со тебе... :pos:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.418
Поени од реакции
10.349
Да бришам? Зошто би те избришал? Нека чита маж ти дека се допишуваш со админи, мисли му ја после ти како ќе му објасниш кој е тој што сака да се запознае со тебе... :pos:
Еххх...само ќе ми потврди дека никој веќе не ме сака...- Гледаш, само еден се заинтересирал ама и тој се откажал..
Така ке ми каже, немам гајле:P

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Еххх...само ќе ми потврди дека никој веќе не ме сака...- Гледаш, само еден се заинтересирал ама и тој се откажал..
Така ке ми каже, немам гајле:P
Ако си маж и на @pozdrav eden topol и го читаш овој пост, пиши ми ПП за да ти ги испратам пораките и сликите кои ми ги има пратено. Поздрав друже и нека не ти глуми невина.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.418
Поени од реакции
10.349
Ако си маж и на @pozdrav eden topol и го читаш овој пост, пиши ми ПП за да ти ги испратам пораките и сликите кои ми ги има пратено. Поздрав друже и нека не ти глуми невина.
Сакаш да го лажеш сега мажми, па и цел форум овде:pos:..кои слики, кои пораки:pos:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Сакаш да го лажеш сега мажми, па и цел форум овде:pos:..кои слики, кои пораки:pos:
Ај сеа, и мене ми бараше да се сликам ми викаше колку сум згоден а вака јавно ништо не признаваш

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како може сѐ на љубомора да го вртите не ми е јасно...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Ај сеа, и мене ми бараше да се сликам ми викаше колку сум згоден а вака јавно ништо не признаваш
Те вика и тебе „душо“ или само мене?

Kajgana Shop

На врв Bottom