Ти го дотера паметот и ти облече папучи....признај, пола ќе ти опростимеЖена ми да беше љубоморна, немаше да ми биде жена!
Чинам дека вие како тотални анонимуси, што се плашите и име да споделите (а камоли фотка) најдобро знаете што значи контрола на партнерите. Гарант и заеднички ФБ профил имате, а недај боже да дознае дека си член и си пишувала со мужи на форумТи го дотера паметот и ти облече папучи....признај, пола ќе ти опростиме
Брееееее...ептем бргу се премислувашЧинам дека вие како тотални анонимуси, што се плашите и име да споделите (а камоли фотка) најдобро знаете што значи контрола на партнерите. Гарант и заеднички ФБ профил имате, а недај боже да дознае дека си член и си пишувала со мужи на форум
Се премислив, нејќам да се запознаам со @pozdrav eden topol, особено ако е вака отров и во живо
Епа многу брзо може кај некој да го смениш впечатокот на полошо. Тешко е да се изгради добар впечаток, лош впечаток многу лесно се создава.Брееееее...ептем бргу се премислуваш
Сите сакаат да ја запознат, а од друга страна па и велат дека никој не ја сакал од форумовИ јас сакам пиво со @bijons да пијам!
Да бришам? Зошто би те избришал? Нека чита маж ти дека се допишуваш со админи, мисли му ја после ти како ќе му објасниш кој е тој што сака да се запознае со тебе...Ацид, немој да бришеш.
Еххх...само ќе ми потврди дека никој веќе не ме сака...- Гледаш, само еден се заинтересирал ама и тој се откажал..Да бришам? Зошто би те избришал? Нека чита маж ти дека се допишуваш со админи, мисли му ја после ти како ќе му објасниш кој е тој што сака да се запознае со тебе...
Ако си маж и на @pozdrav eden topol и го читаш овој пост, пиши ми ПП за да ти ги испратам пораките и сликите кои ми ги има пратено. Поздрав друже и нека не ти глуми невина.Еххх...само ќе ми потврди дека никој веќе не ме сака...- Гледаш, само еден се заинтересирал ама и тој се откажал..
Така ке ми каже, немам гајле
Сакаш да го лажеш сега мажми, па и цел форум овде..кои слики, кои поракиАко си маж и на @pozdrav eden topol и го читаш овој пост, пиши ми ПП за да ти ги испратам пораките и сликите кои ми ги има пратено. Поздрав друже и нека не ти глуми невина.
Ај сеа, и мене ми бараше да се сликам ми викаше колку сум згоден а вака јавно ништо не признавашСакаш да го лажеш сега мажми, па и цел форум овде..кои слики, кои пораки
Те вика и тебе „душо“ или само мене?Ај сеа, и мене ми бараше да се сликам ми викаше колку сум згоден а вака јавно ништо не признаваш
Ти на пример на што би го завртила?Како може сѐ на љубомора да го вртите не ми е јасно...