Ја моментов со згрозување неможам да го сфатам,од што толку се згрозуваат?згрози
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја моментов со згрозување неможам да го сфатам,од што толку се згрозуваат?згрози
Neznam Emka kolku si liberalna, se pufas deka si mnogu. Liberalna, napredna, prosetana i pred se objektivna.Да бе владе, си седиме дома за ручек и онака рандом почнуваме сите да ги ваѓаме цицките на маса од шо сме либерални.
Ја вртиш темава во скроз различен правец па затоа и не гледам причина зошто да продолжам да ти реплицирам на толку глупи муабети.
Али добро е што има освестување на темава, до пред некоја година се пикаа мајките во ВЦ за да ги дојат децата. Неколку пати ми е десено во Сити мол да начекам мајка која дои во вцињата. Пошо нели не може да седне на некоја клупа во трговскиот за да не се згрози Владе, а и не сме толку напредни за да иаме посебни соби за доење.
Дури и контрааргументот ви го знам следно, шо мајка бара доилка со мало дете во трговски.
Od nisto, nema vrska so grozenje muabetot.Ја моментов со згрозување неможам да го сфатам,од што толку се згрозуваат?
Зашо бе,од крајност у крајност идете..Neznam Emka kolku si liberalna, se pufas deka si mnogu. Liberalna, napredna, prosetana i pred se objektivna.
Tuku mozese da odgovoris toa sto te prasav, onaka objektivno vo tvoj stil. Pravecot ne se sekiraj, ne e pogresen zatoa sto kako prvo nikoj ne rece ili barem jas ne deka se grozam ili e grozno(mozi nekoj i rekol, ne prelistav cela tema).
I poveli, zosto ne si sedis doma tasma gola so tvoite. Sto ima poprirodno od familijarno tasma goli na sofra. Sigurno ne e deka se grozis? Ili se zaklucvas koga se kapis doma. Pa sigurno komsijata nema da ti vlezi tuku nekoj od tvojte. A i da vlezi, sojma tuka neznam za grozenje. Roditeli ti se, krv so bi rekle. Pa sepak ete niti sedis doma gola pred tvoite, niti se tusiras so otvorena vrata niti pravis eden kup drugi raboti koi ama nemaat nikakva vrska so gadenje i grozenje. I sega prasanjeto e sto te sprecuva? Liberalna si ama ne si do tolku ili sto e fintata.
Автоматски споено мислење:
Od nisto, nema vrska so grozenje muabetot.
По оваа логика твојот збор на форумот (заради тоа што имаш повеќе реакции) значи дека вреди повеќе од на тој Берик, Ацид, Инглориус Бастерд, Дарлинг, Олимпија, Сантели, Бодидарма... да ги редам уште? Само и затоа што тие имаат помалку реакции од твоите.Абе нејќам ни хаха веќе да ти кликам на мислењата, не за друго, ќе ти се брои во реакции па утре задутре нови деца ќе дојдат на форумов ќе те гледаат како некој на кој му вреди зборот.
По оваа логика твојот збор на форумот (заради тоа што имаш повеќе реакции) значи дека вреди повеќе од на тој Берик, Ацид, Инглориус Бастерд, Дарлинг, Олимпија, Сантели, Бодидарма... да ги редам уште? Само и затоа што тие имаат помалку реакции од твоите.
Океееееј.
Емке, те почитувам како член верувај, но логикава ти е малку смешна.
Пробај со друго да му опонираш на владе, со хехиња и лајкови смешно е, детски да не речам.
Сето тоа е во ред како се осеќаш кон одреден член на форумот, твое право, крај краева твое искуство со тој конкретен член.Шо е детски? Утре ќе дојде некој ќе му го види соодносот на мислења/поени па ќе си мисли дека е некој шо вреди да го слушнеш шо мислење има. Мислењата веќе му стануваат одвратно перверзни, забегува тотално од темата во негов провокаторски стил. Тргнавме од доење во јавност, дојде до точка да пишува реферати до која возраст сум била гола пред моите и дали сум шетала гола пред нив и како сум се туширала. Владе е типичен провокатор, до пред неколку години може и ќе завлезев во подлабоки дискусии и препуцавања, сеа не ни пробувам да се објаснувам веќе пошо го знам.
Dali nekade te imam navredeno? Zosto potreba od licna navreda, posebno sto taa ne doagja od obicen clen tuku bas naprotiv?Овој владе на сите теми е вака туп или само тука?
Aman nemoj ne mi klavaj za da ne mi se brojat.Абе нејќам ни хаха веќе да ти кликам на мислењата, не за друго, ќе ти се брои во реакции па утре задутре нови деца ќе дојдат на форумов ќе те гледаат како некој на кој му вреди зборот.
Koj gi sprecva? Ima zakon protiv toa, kaznivo e, nekoja izbrkale od nekade za toa, i go zele bebeto? Ete jas ne sum zapoznaen za takov slucaj, mozebi drugite znaatОставете ги жените да си ги вадат цицките кај што сакаат бе.
Не е некоја навреда (извини за тоа "туп", можда не требаше така), ама стварно така ми делуваш на темава со чудниве компарации и заклучоци (тасма путки и исцедоци vs. доење новороденчиња), па да прашам дали и на другите контрираш на сличен начин или само доењево те реметиDali nekade te imam navredeno? Zosto potreba od licna navreda, posebno sto taa ne doagja od obicen clen tuku bas naprotiv?
Aman nemoj ne mi klavaj za da ne mi se brojat.
A za vredenje na zborot ti si edna od poslednite sto treba da zbora pa makar i milion reakcii da imas na konto.
Patem receno me zabole mene za tvoite reakcii, povekje me interesirase sto odgovor ke dades na prasanjata. Tuka prikazni kazvas, se grozele lugjeto i bozem zatoa. Pretpostavuvam niti ti se grozis od tvoite niti pak tvoite od tebe pa sepak....
Sto te sprecva, toa sakav da procitam vaka objektivno od tebe posto po toa i si poznata, po objektivnosta.
Koj gi sprecva? Ima zakon protiv toa, kaznivo e, nekoja izbrkale od nekade za toa, i go zele bebeto? Ete jas ne sum zapoznaen za takov slucaj, mozebi drugite znaat.
Kazi be Agde? Reci ne si ja stegaj dusata. Ne deka prv pat ke ni bidi da ne se soglasuvame okolu soznam, site raboti.Владе бе...![]()
Kompracijata smetam deka e sosem na mesto. Ako sakas i podetalno ke obrazlozam no ne bi rekol deka ne sfati na kade celam. I pazi namerno ne zedov za primer seksualni aktivnosti, uriniranje i takvi slicni raboti tuku za primer odbrav ajde da recam domasna familijarna atmosvera, so svoi ljuge ne tugjinci. Poprirodna sredina i aktivnosti od toa zdravje. Ocigledno deka nikoj normalen ne go pravi toa vklucitelno i doticnata, pobitno mi bese sto ke odgovori zosto ne go pravi toa. Sto ja sprecuva a da ne bidi odgovorot deka i e groz ili gnas.Не е некоја навреда (извини за тоа "туп", можда не требаше така), ама стварно така ми делуваш на темава со чудниве компарации и заклучоци (тасма путки и исцедоци vs. доење новороденчиња), па да прашам дали и на другите контрираш на сличен начин или само доењево те ремети![]()