Најверојатно да, ама не е 100% гаранција.Дали би се продолжил векот на батеријата со избегнување на брзиве полначи од 30-40вати во комбинација со 20-80% циклус место целосно полнење-празнење? Пример, да се полни со кабел на комп или обичен полнач 5-10вати.
треба да го рутираш за да можеш тоа да го правишИмам Xiaomi Redmi 7 16GB 2GB RAM. Секогаш ми излегува storage space running out и телефонот кочи. Имам ставено мемориска картичка ама не можам да префрлам апликации, освен слики и видеа! Како може да се реши ова и дали има начин за префрлување на апликации на мемориската?
не можеш, тоа е и поентата на тие сервиси да плаќаш месечно за да слушаш музикаДали знае некој како можам да ги симнам сите песни на мобилниот од music player?
Се работи за Iphone 11 pro max и за music player плаќам месечно, но без интернет не може да се слуша музика а друга апликација не сакам да симнувам бидејќи имам голем простор во телефонот.
Фала
Хмм.. па еднаш симнав една песна и можам само таа офлајн да ја слушам. Може не ме разбра јас мислев песни што сум ги избрала и се во мојата плејлиста.не можеш, тоа е и поентата на тие сервиси да плаќаш месечно за да слушаш музика
poco x3 14 300, redmi note 9s 12 i nestoДечки предлог телефон до 13к?
Neam pojma koj pleer e toa i kolku plakjas, ali ako sakas offline da slusas, plakjaj si spotify, mozes da slusas i bez internet dokolku gi simnes preku aplikacijata.Дали знае некој како можам да ги симнам сите песни на мобилниот од music player?
Се работи за Iphone 11 pro max и за music player плаќам месечно, но без интернет не може да се слуша музика а друга апликација не сакам да симнувам бидејќи имам голем простор во телефонот.
Фала
Moto G9 plus.Дечки предлог телефон до 13к?
Нокиа 3310, да провериш овие околу битпазар што продаваат ако имаат некој останат.Preporaka za telefon so zastita da ne moze da se hakira i kaj se prodava?