Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали би се продолжил векот на батеријата со избегнување на брзиве полначи од 30-40вати во комбинација со 20-80% циклус место целосно полнење-празнење? Пример, да се полни со кабел на комп или обичен полнач 5-10вати.

Дали би се продолжил векот на батеријата со избегнување на брзиве полначи од 30-40вати во комбинација со 20-80% циклус место целосно полнење-празнење? Пример, да се полни со кабел на комп или обичен полнач 5-10вати.

Најверојатно да, ама не е 100% гаранција.

Имам Xiaomi Redmi 7 16GB 2GB RAM. Секогаш ми излегува storage space running out и телефонот кочи. Имам ставено мемориска картичка ама не можам да префрлам апликации, освен слики и видеа! Како може да се реши ова и дали има начин за префрлување на апликации на мемориската?

Имам Xiaomi Redmi 7 16GB 2GB RAM. Секогаш ми излегува storage space running out и телефонот кочи. Имам ставено мемориска картичка ама не можам да префрлам апликации, освен слики и видеа! Како може да се реши ова и дали има начин за префрлување на апликации на мемориската?

треба да го рутираш за да можеш тоа да го правиш

Дали знае некој како можам да ги симнам сите песни на мобилниот од music player?
Се работи за Iphone 11 pro max и за music player плаќам месечно, но без интернет не може да се слуша музика а друга апликација не сакам да симнувам бидејќи имам голем простор во телефонот.
Фала

Дали знае некој како можам да ги симнам сите песни на мобилниот од music player?
Се работи за Iphone 11 pro max и за music player плаќам месечно, но без интернет не може да се слуша музика а друга апликација не сакам да симнувам бидејќи имам голем простор во телефонот.
Фала

не можеш, тоа е и поентата на тие сервиси да плаќаш месечно за да слушаш музика

не можеш, тоа е и поентата на тие сервиси да плаќаш месечно за да слушаш музика
Хмм.. па еднаш симнав една песна и можам само таа офлајн да ја слушам. Може не ме разбра јас мислев песни што сум ги избрала и се во мојата плејлиста.

Planira nekoj da gi donese mi 11 i redmi note 10 pro ili samo ke ne dupat so igrackite na samsung i apple.

Фала
Neam pojma koj pleer e toa i kolku plakjas, ali ako sakas offline da slusas, plakjaj si spotify, mozes da slusas i bez internet dokolku gi simnes preku aplikacijata.

Preporaka za telefon so zastita da ne moze da se hakira i kaj se prodava?

Самсунг А51....дали некој го има апдејтирано на Андроид 11 и како работи? Нешто поспора работа(обично така било со други модели)...лагови....?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom