Ti go predlozi hipotetickoto scenario, kako maz mozes da objasnis zosto ti e neprijatno da go vidis vnuceto kako obavuva bioloska potreba ishrana.
Боже Господе и оваа изгледа или не дочитува или не и одговара напишаното.
Аууу страшна работа.
Значи напишав (на првиот мој пост на темата) дека НЕ осудувам НО пристојно е истото да се изведи во друга просторија (не пред фамилијата).
Не ги напаѓам ниту мајките, најмалку сакам некоја да се чувстува незгодно но се обидувам да ви ја доловам нелогичноста на вашите ценети „права“ - всушност, изговори за да натопорите цицка на маса. Што? Малку ве загледувале како девојчиња па мора сексуалистички (под превезот на тоа што имате дете и под превезот на неговите биолошки потреби) да се експонирате јавно? И сето тоа кога условите НЕ налагаат дека МОРА туку имате ИЗБОР да одите во другата соба. Не знам каде гледате проблем? Стварно не гледам.
И ајде после тоа тегни се со 300 луѓе тука кои изиграваат прогресивци, па како тоа ни сметале бебињата, па како тоа цицка немаме видено.
Не бре луѓе, океј е. Само ВЕ МОЛАМ
откако ќе доите пред роднините собрани на куп дојдете на темава и напишете КОЕ е тоа олеснувачко искуство и ЗОШТО побогу не сте заминале во соседната соба? Зошто?
Никој не ве осудува, ама осет малку.
Овде, од една страна, се силите и многу сте јаки на аргументи (па дури и обесправени се наоѓате, самите доделувајќи си статус на „жртва“ - како тоа некој таму му било непријатно и со тоа вам ви прави непријатно), а од друга страна
НИКОЈА од вас не излезе јавно на темава и да каже еј јас тогаш и тогаш кога сум отишла на гости кај свекорот, па коа му ги извадив цицките на маса, човекот чекаше име ама што ми е гајле бре, детево плаче. Па коа дојде на сопругот братот и тој идиотот зркнал во моите цицки. ПАЗИ ПРОСТАКОТ, цицка нема видено. Леле Боже колку убаво ми беше така натопорена на сред маса. Па мајка сум или што, имам право!!!!111
Детево мое мора да јаде, што знае тоа од срам.
итн., итн., итн.,
Сите силни на вилица (на форум де), никоја во пракса.