Блам држава

Член од
12 јуни 2018
Мислења
515
Поени од реакции
569
Одат и по пат ебуат по неколку бугарски курвичиња со цел да се помогне на бугарската економија! Греота се, во еу од 2007 или коа беа, а уште мора ни да му а помагаме економијата со што ги користиме нивните услуги на најстариот занает на земјата, проституцијата.
Да ебат нешто чисто сумњам. Обично тие што се фалат не ебат.
Posto ne razbiras Germanski za dzabe da ti pratam vesti kako toa Bugari i Rumunci mamele da izvlecat lazno socijalna pomos. Polno vesti, tema vo sobranie itn. Ako sakas ke ti pratam nema problem. Takvi vesti za Makedonci nema da najdes. Ako si Bugar samiot znaes mislam ne e nekoja tajna vo Bugarija kako moze da se izmamat zapadnite drzavi.
Автоматски споено мислење:

Da te prasam nesto. Vistina vo Plowdiw ima gradski del koj go vikate Dortmund? Deka od tuka mnogu se preseluvale vo Dortmund za da izmamat i da dobijat socijalna pomos. https://www.focus.de/politik/deutschland/streit-um-staatliche-unterstuetzung-bulgarischer-stadtteil-wird-dortmund-genannt-welche-auslaender-wie-viel-kindergeld-beziehen_id_9410329.html Sto narod ke bevte, cesni, kulturni i rabotlivi. Taka ama ne ve prepoznavaat niz EU.
Како прво сум Македонец и врска немам што и како има во Бугарија (последно сум бил таму 2008г. на подолг период а после тоа само транзит). Ама не сум Македонец Титовец како мнозинството. Или да бидам поконкретен, јас сум таков Македонец какви што биле Григор П'рличев, Цепенков, Гоце, Даме, Карев, Гули итн.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Jaz razbiram germanski , jiveem i vo Deutschland und Österreich i podobre ot tebe znam za schto se zboruva .Nedej da tresesch zeleni .Oti ne kajesch deka ide rech za cigani (Roma) i bulgarski turci. I vaschite cigani da imaa BG pasoschi i oni ke bee tuka.Albanzite ot Tetovo koi schwerzat droga, prostitutki ot Gevgelija i terat atentati ,makedonzi li sa?
I nema kak da se pischuva za makedonzi,oti i ti i site drugi ste so bugarski pasoschi i oficialno ste bugari:)
Ja kaji kak reagirat tuka kato kajesch Macedonien?? Te gledat 5 min. tapo i ti vikat....A, Griechenland. Ili kako smetat deka ste muslimi
Секако дека викаат Грихланд за нас, ова сега го измисли или?

Арно ти вели Игорче дека а спомнете дека сте Бугари одма попреку ве гледаат зошто сте им инсталирани на социјалната помош.

Него интересни беа овие прееска, сега веќе отупеа, дај манете ги и пишете нешто, гледам ќе сме купеле Астра Зенека, риџектот од пола Европа :pos:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204

Арно ти вели Игорче дека а спомнете дека сте Бугари одма попреку ве гледаат зошто сте им инсталирани на социјалната помош.

Него интересни беа овие прееска, сега веќе отупеа, дај манете ги и пишете нешто, гледам ќе сме купеле Астра Зенека, риџектот од пола Европа :pos:
Сериозна си за вакциниве? Секој ден по две нови држави ги забрануваат,ние такви сме порачале?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Член од
10 јули 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
2.387
Добро, нема баш никој модератор да ги банира татариве? Игнорираш, игнорираш, игнорираш ама веќе на кур се качија. Секоја тема ја усраа.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
Како тргнаја да ја повлекуваат од сегде, сите дози гарант за кај нас се препакуваат.
Има експресно да добиеме вакцини. Кога нема - нема, кога има - истура.

Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344

Вундеркинде , конечно не викат за вас дека сте грци. :pos: Да ти го објасним како на дебил- повекето не знаат дека и постоите , а некој кога слушнат Mazedonien ja поврзуват со Грциja. Ti svetna ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Вундеркинде , конечно не викат за вас дека сте грци. :pos: Да ти го објасним како на дебил- повекето не знаат дека и постоите , а некој кога слушнат Mazedonien ja поврзуват со Грциja. Ti svetna ?
Богами ми светна дека вас тоа ве боде, што со Грција нѐ поврзуваат а не со тоа обидот од држава што смрди на копар.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.804
Поени од реакции
5.577
статистички гледано бројкава на луѓе кои имаат проблем (дали реален или измислен можеме само да нагаѓаме) после примање на оваа вакцина е скрос занемарлив во однос на бројката на вакцинирани луѓе без никакви проблеми.. се на се кај околу 30-40 луѓе (кој што поголем дел да не заборавиме се во сериозни години) се забележани проблеми во овие земји кои што го паузираа вакцинирањето со Астра Зенека...а веројатно има околу 17-18 мил. вакцинирани со оваа вакцина до сега... сосема очекувано тешки игри почнаа да се играат и со вакцините... е сеа мене тешко ми е да поверувам дека заради статистички толку мала бројка се прекинува вакцинирањето... или е сериозен проблем во прашање па се крие позади овие работи од погоре или сериозен пазар, односно антипазар...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.759
Поени од реакции
39.669
Боље со Грција него ли со Красимир.

Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344
Богами ми светна дека вас тоа ве боде, што со Грција нѐ поврзуваат а не со тоа обидот од држава што смрди на копар.
:pos:
Ма никој не поврзува Северджан со Грција бе .:pos::pos::pos: . Кога кажеш на некои тап немец Mazedonien он аспирира на гр'чка истириja и Егеja. Северджан не е во прашане ..они не знаат каде се намирате . А ако некој се пак се сети дека има и држава Северджан смета дека сте муслимска земја.
Ама като си глуп не моем ти помогнем..

Последно уредено:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.417
Поени од реакции
24.583
Да ебат нешто чисто сумњам. Обично тие што се фалат не ебат.

Како прво сум Македонец и врска немам што и како има во Бугарија (последно сум бил таму 2008г. на подолг период а после тоа само транзит). Ама не сум Македонец Титовец како мнозинството. Или да бидам поконкретен, јас сум таков Македонец какви што биле Григор П'рличев, Цепенков, Гоце, Даме, Карев, Гули итн.
ne, ne... daleku si ti od goce, dame i drugite sto si gi nabrojal.

ti si kurton. gzot si si go dal pod kirija i sega nekoj gluposti treskas ovde

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:pos:
Ма никој не поврзува Северджан со Грција бе .:pos::pos::pos: . Кога кажеш на некои тап немец Mazedonien он аспирира на гр'чка истириja и Егеja. Северджан не е во прашане ..они не знаат каде се намирате .
Ама като си глуп не моем ти помогнем..
Е како сега прво му викаш на Игорче дека НАС не поврзувале со Грција, пардон Грихланд а после тоа северџани сме биле, пу пу, не важи за нас?

Реално не знаете ни да навредите како што треба, кој и да ве плаќа треба малце да си го реструктуира кадарот што го пушта да шири реа кај стигне. На пример, Џонтра и Стефан на татарски форум би направиле х5 damage двајца отколку вие 150 овде што само зуете.

Kajgana Shop

На врв Bottom