Блам држава

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Па нема да се даваме ja.:D Виж сега ,кога човек отите во некоj псоходиспансер не обракја внимание на пациентите ,оти знае дека са ментални и генетички повредени , дека живеет во илузиj и паралелни реалности . Лудите обично са нервни и агресивни ,пред се вербално ,а понекогаш и физички ,но ние нормалните знаеме дека не са одговорни за своите деjствиja.
Нема нормален кој да се дате на вакви.. приеми го пред се като терапиja и попуштане.;)
Викаш иде работата со следење на тоа кој се попишал со дупло државјанство?

Член од
1 септември 2018
Мислења
248
Поени од реакции
642
Истата грешка ја прајте и со татариве како и со шиптараната. Џабе се објаснувате, научете еднаш да ги мочате и тролате. Едно време и мене ми поверувавте дека сум ве пријавувал во хелсиншки :icon_lol:
Јас фрлам мамец за сквернавење споменик, место красимир вие го лапнавте "abe necini nemoj taka zosto" :tapp:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Која релативизација за мајмунон татарски што ќе одел на Евровизија и имал БГ пасош со Хелена Папаризу што настапувала за Грција а имала шведски пасош хааааааааааааа скроз исто!!!
Уште еден спин од северџанската кујна што го читам денес тазе - Гарванлиев го хејтале дека бил опенли геј, што на хејтерите ги прави хомофоби. Целава оваа фрка била дека бил геј. „Заборавија“ дека лани не претставуваше истиов дечко па никого не му сметаше, пошо не се изглупира до олку.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.101
Да се погоди некој паметен родител, каква тужба лежиии тукааа.

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Блам Кајгана. Кој го пишуваше текстов жити се? Нормален ли е бе? Да не вреѓам ама друже, апла дебилен текст.

Не е распнат ради баба му, туку ради селската изјава дека е од другата страна на државата. И плус фактот дека нагласува дека имал и бугарско, кој кур има да лета kо прле пред магаре? Ќе му паднеше круната ли ако преќутеше? Кој курац има да се фалиш бре човече, дека имаш и бугарско? Па уште со рачето, „2“ покажува. Ебате лигушот.

Додади на тоа и „уметничко дело“ во бои кои АПЛА асоцираат на бугарско знаме = добиваш педерче кое се лигави на телевизија за да добие плус кај дечкото (и за мир у куќа, нели...). И ако мислиш дека не е намерно ставено, се лажеш.

Текстот:

На многумина ова дело им личеше на бугарско знаме. Инаку, бугарското знаме е хоризонтално, а не вертикално. Но, ајде. Самото тоа што толку народ се насанка на ова дело е само доказ за примитивноста на македонското население
Реакцијата на поставката е само немил доказ за ниската култура на македонското општество, на луѓе кои попрво гледаат бугарштина отколку уметност.
Друже, ти што си пишувал ваков текст, очигледно не ја гледаш или не сакаш да ја видиш сликата која ни се сервира. Доле си изнаредил како тоа имало 100 илјади извадени бугарски пасоши бла бла бла бла...

Дебилов, исто како Тамара, за да добие нешто од фамилијата, ќе изеде се што ќе му се сервира. Така и ова. Сеа, нека трпи. И џабе се објаснува како тоа ќиднал он у Америка. Ја не киднав, не сум го видел Лондон, Милано, Чикаго и Њујорк, тука останав, ги трпам уште копуциве.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Да се погоди некој паметен родител, каква тужба лежиии тукааа.

Дали има некој нормален останат невероватно. Абе избркај го нека дојде кога нема никој ама па и овој со маска заштитен прска покрај деца. Тотално исклучен од мозокот како црв само физикални импулси што му стигаат до мозокот во тотален лок даун.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.404
Уште еден спин од северџанската кујна што го читам денес тазе - Гарванлиев го хејтале дека бил опенли геј, што на хејтерите ги прави хомофоби. Целава оваа фрка била дека бил геј. „Заборавија“ дека лани не претставуваше истиов дечко па никого не му сметаше, пошо не се изглупира до олку.
Еве јас кажувам дека воопшто не ми смета неговиот личен живот. Негов живот, негова работа, негова слобода.
Меѓутоа во време во кое бугарија буквално пушта документ во ЕУ, кој има за цел официјално да стави Вето врз основа на грешно толкување на историја, а истиот не е потпишан од Чешка, Словачка и Луксембург, а е отворено критикуван од Австриски универзитетски професори, да изјавиш онакво нешто, треба навистина да немаш ни грам достоинство.
Или тоа или комплетна несвесност за свирепото изживување врз македонското население во 2ра. На Поп во село Зрзе, Прилепско му бил зариен нож во гради од бугрски командант. На другите им биле запалени куќите. Се она за што луѓето работеле и се труделе - во пепел. Тиранија.
Уште пострашно е што типов е финансиран со 500.000 евра за Евровизија. Од нив 250.000 евра е само картата за учество. Другите се за песна, спот, промоција, хотел во Холандија и ред други финеси. Македонски пари.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.403
Поени од реакции
9.032
Еве јас кажувам дека воопшто не ми смета неговиот личен живот. Негов живот, негова работа, негова слобода.
Меѓутоа во време во кое бугарија буквално пушта документ во ЕУ, кој има за цел официјално да стави Вето врз основа на грешно толкување на историја, а истиот не е потпишан од Чешка, Словачка и Луксембург, а е отворено критикуван од Австриски универзитетски професори, да изјавиш онакво нешто, треба навистина да немаш ни грам достоинство.
Или тоа или комплетна несвесност за свирепото изживување врз македонското население во 2ра. На Поп во село Зрзе, Прилепско му бил зариен нож во гради од бугрски командант. На другите им биле запалени куќите. Се она за што луѓето работеле и се труделе - во пепел. Тиранија.
Уште пострашно е што типов е финансиран со 500.000 евра за Евровизија. Од нив 250.000 евра е само картата за учество. Другите се за песна, спот, промоција, хотел во Холандија и ред други финеси. Македонски пари.
Tipot e Strumica, sigurno e vo nekoja bliska vrska so majmunot od murtino I zatoa go Igra ova oro, nisto e slucajno kako sto ne e slucajno sto kajgana zastanuva zad nego.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Никој не го нападна првично за сексуалната ориентација, навредите си дојдоа да кажам природно во момент на фрустрација кога се случи тоа со знамето и неговото сведоштво дека баба му била бугарка. Проблем е што немаат како да го одбранат па се фаќаат дека сите се нафрлиле на сексуалната ориентација, што не е точно.

Едит - додека сум тука, @џимеј памтиш истово се случи и Тамара кога се бламираше катадневно. Еден од форумов што јавно си кажуваше дека е геј, на сите што ќе искоментираа нешто против Тамара им одеше со некои - ви сметаат ЛГБТ лица реплики :eek:

B

Beginner

Гостин
Блам Кајгана. Кој го пишуваше текстов жити се? Нормален ли е бе? Да не вреѓам ама друже, апла дебилен текст.

Не е распнат ради баба му, туку ради селската изјава дека е од другата страна на државата. И плус фактот дека нагласува дека имал и бугарско, кој кур има да лета kо прле пред магаре? Ќе му паднеше круната ли ако преќутеше? Кој курац има да се фалиш бре човече, дека имаш и бугарско? Па уште со рачето, „2“ покажува. Ебате лигушот.

Додади на тоа и „уметничко дело“ во бои кои АПЛА асоцираат на бугарско знаме = добиваш педерче кое се лигави на телевизија за да добие плус кај дечкото (и за мир у куќа, нели...). И ако мислиш дека не е намерно ставено, се лажеш.

Текстот:

Друже, ти што си пишувал ваков текст, очигледно не ја гледаш или не сакаш да ја видиш сликата која ни се сервира. Доле си изнаредил како тоа имало 100 илјади извадени бугарски пасоши бла бла бла бла...

Дебилов, исто како Тамара, за да добие нешто од фамилијата, ќе изеде се што ќе му се сервира. Така и ова. Сеа, нека трпи. И џабе се објаснува како тоа ќиднал он у Америка. Ја не киднав, не сум го видел Лондон, Милано, Чикаго и Њујорк, тука останав, ги трпам уште копуциве.
Прогресивен станал и порталот ама откога прочитав си реков толку и од Кајгана не отварам повеќе ако треба од Сител ќе се информирам :P

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Груби: Ми се јавуваат луѓе ми нудат вакцини, денес од Германија ми понудија 5 милиони вакцини

Секој ден ми се јавуваат луѓе за вакцини. Денес ми се јавија луѓе од Германија да ми понудат 5 милиони вакцини. Се јавуваат и од други земји. Сум имал контакти со доста луѓе. Ова станува трговија веќе, што не е добро. Јас не верувам во нарачки надвор од официјалните процедури. Ова е глобална пандемија. Затоа, да почекаме уште малку и вакцини ќе има
:pos: :pos:

Фала богу само комуњарите ли ќе го дупат народот за вакцини, треба 25% од дупењето за вакцини и од автохтоните да е :pos: :pos:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.446
Поени од реакции
87.165
Аууу текстот на Кајгана порталот, пробивање на дното, ко да ги читаш владините НГО испрдоци :pos: Кај ги наоѓате ваквите бе?:pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Груби: Ми се јавуваат луѓе ми нудат вакцини, денес од Германија ми понудија 5 милиони вакцини

Фала богу само комуњарите ли ќе го дупат народот за вакцини, треба 25% од дупењето за вакцини и од автохтоните да е :pos: :pos:
Јако тролање ама лаже суши. Му е гајле си го прележа како пола ДУИ преживеа па сега го боли за вакцини.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.255
Поени од реакции
18.205

Да не се овие истите 5 милиони на петар богојески :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom