Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кога го куцат матичниот број излегуваат сите податоци за тебе на компјутерот, ги пишува на ливчето шо ви го даваат со исплатата. Личната карта ја бараат само за потврда на идентитет, да не им дадеш друг матичен број.

Кога го куцат матичниот број излегуваат сите податоци за тебе на компјутерот, ги пишува на ливчето шо ви го даваат со исплатата. Личната карта ја бараат само за потврда на идентитет, да не им дадеш друг матичен број.
Да, ама за добивка над 60.000 денари мора и копија од лична карта.
Исто и од VLT апарати, за добивка над 60.000 денари мораш да внесеш податоци (име, презиме, адреса, ембг...) за да може да помине ваучерот.

Атлетико Мадрид го уплатив 2+ на 1.60 коеф, интересно. За на комбо тикет е супер коеф.

Денеска гледам три утакмици со високи квоти од кои две би требало да пројдат, а може и сите три...

Беневенто-Фиорентина 2 @ 2.20
Евертон-Барнли 1 @ 2.00
Марсеј-Брест 1 @ 2.00

Ќе ги пуштам на 10€ сите врзани па да видиме. Очекувањата ми се да паднам на Марсеј, ама ништо чудно и најсмрдливата екипа за на тикет Фиорентина да ме дупне.

Денеска гледам три утакмици со високи квоти од кои две би требало да пројдат, а може и сите три...

Беневенто-Фиорентина 2 @ 2.20
Евертон-Барнли 1 @ 2.00
Марсеј-Брест 1 @ 2.00

Ќе ги пуштам на 10€ сите врзани па да видиме. Очекувањата ми се да паднам на Марсеј, ама ништо чудно и најсмрдливата екипа за на тикет Фиорентина да ме дупне.

Марсеј со новиов тренер треба да ги стегне малце, јас би играл сите о1.5 место фиксови..

Марсеј со новиов тренер треба да ги стегне малце, јас би играл сите о1.5 место фиксови..

Може и двојна шанса. Горе-долу треба да се исти квоти како о1.5.
Ма да не планирам да вложувам повеќе од 10€, па затоа ќе идат сите фиксови. Ако даде утре ќе си купам 5г трева, ако не, јбг...ништо страшно.

Не е лошо да се проба Кристал. П- ВБА 1. Плус колку што гледам и коефициентот не е лош.

Може и двојна шанса. Горе-долу треба да се исти квоти како о1.5.
Ма да не планирам да вложувам повеќе од 10€, па затоа ќе идат сите фиксови. Ако даде утре ќе си купам 5г трева, ако не, јбг...ништо страшно.

Ako ne zemi posadi nekoe avtomatik seme, za brzo ke ti dade Jackpot smola :D

Види, целосно спречување на перење пари е невозможно, тоа е факт, ама да се преземат сите мерки за намалување на истото е добра работа и немам ништо против законот. Еднаш во СЛ имав ситуација, пишуваме ливче со татко ми и влага еден шконтар и сака да исплати 215к без лична карта. Вработенава му вика извини не смеам и шипово почиња да се дере, да лупа по шалтерот, да се заканува, и вика да не беше женско ќе ти влезев преку шалтер маме че ти јебев, а оваа сиротата трудна 5ти месец, фати татко ми стана и даде картичка вика исплати го... Реално боље така него да се десеше некое срање од поголеми размери. Е сеа кога треба и копии од лични да се прават малце ќе се подразмислиш дали ќе даваш така да исплаќаат на твое име. :) Иначе шипово имал меѓународна потерница затоа нигде лична не давал.

@Xfire
Не викам дека нема да тепа Агут, баш добро игра ама Грузиецов знае да полуди и да тепа подобри играчи од него. Во Пекинг така се заебав изиграв на Делпотро зема го акна од земја у финале.
Дури ние пазиме да не се деси срање од поголеми размери тие таквите ќе се курчат како да се паши во државава.

Ај за почеток на ситно во живо:
Академика Т1 2+ 1.75
Сиваспор цела 2+ 1.86

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom