A repic di mu uh pederske boje crvene,evo traktorJesi li siguran da radim za nekoga. Kako mozes spavati pored onakog gabora sunce ti drago
Eto ja mecku a ti traktor I tebi bolje hahahah.
Crkni Ublehasu jebala te perutnina ptuji
Прегледај го приврзокот 287771
Автоматски споено мислење:
On je branio, De mi reci jel palio traktor ili sa Kosilicom napadao prve redove protivnicke vojske ?
A da ga nisi malo previse napadao bez dobrih proxy? radi server sa tom adresom.Dali moze mala pomoc ako iko zna novu adresu za ovaj server jer ovako vise neradi http://mytv.fun:8080/c/
E sad ne razumem,cemu uvrede i kakve veze ima to sa iptv.Covek ima farmu posteno zaradjuje za hleb i to nije za sprdanje.Necu da vam uticem i menjam misljenje ali covek je van ovoga posve normalan i posten.Imao sam kontakt snjim van ove teme i maksimalno je korektan i od reci.Pojavio se pilicar posle 3 dana izasao iz kokosinjca i dosao da provocira. Fataj se tamo poticaja za proizvodnju pileceg mesa momak kako neko rece nadjebo si i perutninu Ptuji.
P.S Ne trazite mi liste na pm sto sam djelio djelio sam
Zasto,pa kako drugacije mozes upoznati nekog i videti kakav je ako smo svi fini i korektni.Mogu menjati usere ali po konverzaciji se prepoznau pojedinci.Ko god da je moderator, trebao bi UKINITI naloge pojedinaca ovdje...
Ne zameram ti nista,ali ovde si dve godine da si krenuo od pocetka teme dosad bi skuzio da je sve objasnjeno i vec posle citanja teme bio bi sposoban pronaci listu samostalno.veci problem bi ti bili alati jel linkovi ne radeNeko je negdje napisao neki dan da su ga izbacili s nekog foruma jer nije bio aktivan određeno vrijeme...
A ovdje ima neki koji su hiperaktivni pa im malo jedan profil pa naprave ih nekoliko..
Ima ljudi koji traže liste pa kad ne dobiju na jednom profilu onda naprave drugi...
I ja bih rado imao sve iptv liste i isprobao kako rade.. Al mi je neugodno javno prosjačit...
Ima par ljudi kad mi treba lista tražim neki pošalju a neki me ignoriraju iako imaju neće poslat...
Neke liste crknu za par dana a neke rade duže...
Dobro je da postoje dobri ljudi koji imaju povjerenja u mene pa podjele s mnom neku listu jer ima nekih ljudi koji traže liste pa ih javno ubjavljuju da bi ih uništili...