Ma koji si uopće ti... Nisam te viđao.. I kakvu listu.. Od narodne stalker nema listu već se veže na flusonic.. Postoji jedna lista njihova "obićna" još je nazivaju kreka i još ima naziva raznih.. Moraš znati sta zeliš i sta tražiš, da bi ti netko uopće poslao.. Neću ja razmišljati sta bi tebi trebalo i sta si mislio.. Izjasnio si se i ostao nedorečen... Dali mac i adresa stalkera dali ta lista.. A i za tu obićnu listu isto imaju poneki mac.. Kužiš.. Nemožeš napisati samo tako kako si ti napisao.. I još nešto.. Ako si dobio onu obićnu listu i nije valjao user pass, blokiran ti je ip.. Moras promjenit ip prije nego isprobaš drugu...Ma eto ti pogledaj napisao pozdrav ljudi ima li ko da posalje narodnu iptv i javi se bot ovde taj konan i pocne da proziva drz tamo drz vamo ja naredjujem ljudima. To cuvena ajd da ih malo pohvalim da ne bude da mi se nakaci njegovih 30 botova da mi tu ne zapene ko koronas na sputnjik V vakcinu. Medjutim taj konan bio izgleda gazda lično. Njega ko sisa on ce i onako da dobije bocu al na Sokolcu.