Radi kod mene Nordpogledaj pm
Автоматски споено мислење:
fataj se drugog vpn nord je na blacklist
Tri ped... mjere svoje alatke i stavljaju ih na stol. Ulazi sasareal :Nu betera
Slabo je to.. Imam jedan sa 126 + posebno dobra tv i +pink.. Znaći 126 samo filmskihNajboljši server što bi rekli braća Janezi , 86 filmskih kanala .. ko ga još zalijepi bit cu mu rob do kraja života !
Прегледај го приврзокот 287640
Прегледај го приврзокот 287641
Imas li mozda koji nalog viska ?Radi kod mene Nord
Moguće , ima tih situacija nevjerovatnih ..neki dan sam naletio na server 250 xxx kanala, a nailazio sam i na 500 , nekad prije sjecam se na servere sa po 100.000 kanala i filmova unutra.Slabo je to.. Imam jedan sa 126 + posebno dobra tv i +pink.. Znaći 126 samo filmskih
I ovdje je posebno Pink i Dobra al brate gdje ih nadze tolike posalji nazive koji suu ako nije tajnaSlabo je to.. Imam jedan sa 126 + posebno dobra tv i +pink.. Znaći 126 samo filmskih
Neki dan dobio deklaraciju kad sam vidio koliko sam platio zlo mi dosloHajde spavaj sutra se radi.
Neko mora da placa skat za nas pemzionere.
neznam bas da je 'cuvena' toliko, no mozda si negdje naisao na vlasnikovu reklamu, obicno su svi najbolji, najgledaniji, najjaci itd ))))))Pozdrav ljudi ima li ko da mi posalje u inbox tu cuvenu narodnu iptv ? Da vidim na sta to lici. Hvala unapred.
Tri dana od kuce dva idem na posao.Jel ti neradis ili radie od kuce.