- Член од
- 27 март 2012
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 2
moze li m3u lista decki?
Imas i ti PP....moze li m3u lista decki?
Pasa moj nema sunca u SWE vidis da si totalno neinformiran, ili ti je onaj peder pomutio mozak od neki dan.Neko mi reko da wc odstopavas u Njemackoj,pa nije to sramota radit.Mada si mi nesto prevelik za taj posao,kolika ti glava na slici ,sigurno si preko 2 metra visok.A i bled si mi mnogo bre moras malo na vazduh da izades.
не мора вака да го навредуваш!! не е добро,и не е културно.Neko mi reko da wc odstopavas u Njemackoj,pa nije to sramota radit.Mada si mi nesto prevelik za taj posao,kolika ti glava na slici ,sigurno si preko 2 metra visok.A i bled si mi mnogo bre moras malo na vazduh da izades.
Ne zezaj moj zemo ko her Zika.Neko mi reko da wc odstopavas u Njemackoj,pa nije to sramota radit.Mada si mi nesto prevelik za taj posao,kolika ti glava na slici ,sigurno si preko 2 metra visok.A i bled si mi mnogo bre moras malo na vazduh da izades.
Ako znadne odgonetnuti SWEPasa moj nema sunca u SWE vidis da si totalno neinformiran, ili ti je onaj peder pomutio mozak od neki dan.
Vec sam tu napisao da rade.Neko listu od narodne iptv da pošalje u inbox dobio sam dve ali ne rade. Ima li ko ?
Provokatoru sa narodne iptv treba mi lista od narodne iptv i napisao sam ima li neko mozda. Nisam naredjivao ljudima dajte mi! Tako da provokatoru jesi napravio sirotinjsku pitu? Dobio si recept. Znaci pomenes li njihovu iptv odmah zapene ko besni kerovi ne znaju ni sta pisu ni citaju ajmo ide gas na max narodna iptv narodna iptv narodna iptv hahahahahaBudala je ko ti išta pošalje, jer ti ne moliš, ne tražiš ko što se traži, već naređuješ .. a nemaš pojma šta i kako sve to radi !
Jesi li ovo pozvao jos jednog je*ca da ti radi beckupMale kućne čarolije za odštopavanje odvoda to je kulturnije.
pogledaj pmЗдраво дечки.
Може некој да ми испрати саглам листа со ИПТВ од мк тв, па до арена и останати? Фала ви
Автоматски споено мислење:
ќе може ли да ми ја испратиш m3u листата друже? Фала ти!
fataj se drugog vpn nord je na blacklistDobro vecer svima. Zna li netko je li nesto mijenjano na Nord VPN. Koji god se podaci ubace ne radi ni jedan. Ako netko ima provjeren account moze na pm.
Isti problem primetio sam danas ni jedan nord ne radi svi van kolosekapogledaj pm
Автоматски споено мислење:
fataj se drugog vpn nord je na blacklist
Koji je tvoj nick na SF? Nesto te tamo nisam primjetio , a ovdje mnogo kenjas. Ne smijes pod istim nickom da te Boki ne iskandzija?To ti zemo on je jos vise od tebe,znaci i on je blijed,pa to ti jaran bio.