Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
Neko mi reko da wc odstopavas u Njemackoj,pa nije to sramota radit.Mada si mi nesto prevelik za taj posao,kolika ti glava na slici ,sigurno si preko 2 metra visok.A i bled si mi mnogo bre moras malo na vazduh da izades.
Pasa moj nema sunca u SWE vidis da si totalno neinformiran, ili ti je onaj peder pomutio mozak od neki dan.

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.084
Поени од реакции
2.226
Neko mi reko da wc odstopavas u Njemackoj,pa nije to sramota radit.Mada si mi nesto prevelik za taj posao,kolika ti glava na slici ,sigurno si preko 2 metra visok.A i bled si mi mnogo bre moras malo na vazduh da izades.
не мора вака да го навредуваш!! не е добро,и не е културно.

инаку ,мислам пред 10 тина дена ,,,тој сам си го даде ,објави својот фејсбук профил...
и кажа дека ова е негова лична фотографија.што е како аватар..профил....и живее во Шведска. и вози црвени мерцедес)))

Член од
25 ноември 2018
Мислења
309
Поени од реакции
663
Dobro vecer svima. Zna li netko je li nesto mijenjano na Nord VPN. Koji god se podaci ubace ne radi ni jedan. Ako netko ima provjeren account moze na pm.

Член од
8 декември 2020
Мислења
65
Поени од реакции
69
Budala je ko ti išta pošalje, jer ti ne moliš, ne tražiš ko što se traži, već naređuješ .. a nemaš pojma šta i kako sve to radi !
Provokatoru sa narodne iptv treba mi lista od narodne iptv i napisao sam ima li neko mozda. Nisam naredjivao ljudima dajte mi! Tako da provokatoru jesi napravio sirotinjsku pitu? Dobio si recept. Znaci pomenes li njihovu iptv odmah zapene ko besni kerovi ne znaju ni sta pisu ni citaju ajmo ide gas na max narodna iptv narodna iptv narodna iptv hahahahaha

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
Здраво дечки.

Може некој да ми испрати саглам листа со ИПТВ од мк тв, па до арена и останати? Фала ви :)
Автоматски споено мислење:

ќе може ли да ми ја испратиш m3u листата друже? Фала ти!
pogledaj pm
Автоматски споено мислење:

Dobro vecer svima. Zna li netko je li nesto mijenjano na Nord VPN. Koji god se podaci ubace ne radi ni jedan. Ako netko ima provjeren account moze na pm.
fataj se drugog vpn nord je na blacklist

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom