Блам држава

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Mi go zede zborot. Ko pecurki posle dozd. Naseto moderno i sekogas budno gradjanstvo. Bas me interesira koj forumski lik magicno ke voskresni.
Jas na almeto tipuvam. Ti?
Требаше досега опозицијата да го свртеше наративот кон себе затоа што ова е дебакл што им се случува на Сдсм. Па дури и смешно се бранат кога ќе им протече нешто, а им протече сѐ. Омилен момент ми беше Заев и пранкстерите од Русија. Цел Балкан му се смее. Со Монти Пајтон глас можеле да го убедат дека разговара и со Меркел.

Србија веќе ќе произведува вакцина, ние се сме загубени во лавиринтот, а можеше да биде просто каде пред 6-7 месеци да се прифатеше руската вакцина.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
После ова со донацииве кои не одминуваат, утре чекам вест од типот на - Заев ќе копа биткоини да заработи за вакцина или таква некоја слична маченичка вест.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.415
Поени од реакции
9.048
Србија веќе ќе произведува вакцина, ние се сме загубени во лавиринтот, а можеше да биде просто каде пред 6-7 месеци да се прифатеше руската вакцина.
Narodot go boli kur dali imalo vakcini I dali nekoj umrel, za nas e bitno dali nekoj od opozicijava imal bg pasos.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Требаше досега опозицијата да го свртеше наративот кон себе затоа што ова е дебакл што им се случува на Сдсм. Па дури и смешно се бранат кога ќе им протече нешто, а им протече сѐ. Омилен момент ми беше Заев и пранкстерите од Русија. Цел Балкан му се смее. Со Монти Пајтон глас можеле да го убедат дека разговара и со Меркел.

Ова со пропаѓање на државава е нереверзибилен процес....и не барајте вина у опозицијата. Пред неполна година на избори пак си доби човекот.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.415
Поени од реакции
9.048
Mi go zede zborot. Ko pecurki posle dozd. Naseto moderno i sekogas budno gradjanstvo. Bas me interesira koj forumski lik magicno ke voskresni.
Jas na almeto tipuvam. Ti?
Vlade, mnogu e tesko da stavis kladba, tuka nema 1x2, premnogu kombinacii imas, i najakite tipsteri tesko moze da dadat prognoza.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Vlade, mnogu e tesko da stavis kladba, tuka nema 1x2, premnogu kombinacii imas, i najakite tipsteri tesko moze da dadat prognoza.
Ништо контрадикторно, нивната природа е у согласност со идеалите, пичиња у душа. Не би сакал да ги прозивам, ама по делата ќе ги познаеме.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Абе момци темава е блам држава, не блам сдсм. Не мора да се лутите толку на добриот тролач Каракачанов, да не ги амнестираме вмрофцине па сега. Патриоти а со бг пасоши, нели е епски блам, не заебавајте па и вие сега.
Ајде од утре ќе се врати се по старо, ова беше мал дисбаланс.
Опуштено само :)

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.415
Поени од реакции
9.048
Абе момци темава е блам држава, не блам сдсм. Не мора да се лутите толку на добриот тролач Каракачанов, да не ги амнестираме вмрофцине па сега. Патриоти а со бг пасоши, нели е епски блам, не заебавајте па и вие сега.
Ајде од утре ќе се врати се по старо, ова беше мал дисбаланс.
Опуштено само :)
Toa sto vikas, od utre ke se vratime za Micko da pravine muabet.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Де бе па и вие ама се осетливи, не смее никој бурофиливе у партија да ви ги рчне :D
Може имаат може не, најверојатно е точна информацијата. Од 90 навака ВМРО е бугарофилска партија ....прашањето е што направија за да е тоа така?
И ме заболе курот за неколку у партијава со бг пасош ако не ми го продава идентитетот. Ние сме дојдени до ситуација да сме бетер од циганиве, македонска нација и македонска историја не постои...јасно ли ви е што се случува?
Јасно ли ви е дека тој 33 е шпионче баш на тие што го објавија списоков, со цел да му го зголемат рејтингот?

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Ова со пропаѓање на државава е нереверзибилен процес....и не барајте вина у опозицијата. Пред неполна година на избори пак си доби човекот.
Добро е тоа што ме држите на снајпер.

Опозицијата може да биде парламентарна и вонпарламентарна. Парламентарната има 58 пратеници. Во судската власт сеуште имаме судии поставени од претходниот режим, затоа не можеш да кажеш дека опозицијата нема политичка моќ нешто да промени. Тука се и режимските медиуми, само опозицијата игра пасивно.

Па и Апсиев со неговото "бе" кога се обраќа кон било кој соговорник. Со "бе" не се флертува ни со дигната коза. Уште напишал книга "Реторика"! Ама да не ја труеме темата, има теми за Дпмне и за Сдсм. :)

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Добро е тоа што ме држите на снајпер.

Опозицијата може да биде парламентарна и вонпарламентарна. Парламентарната има 58 пратеници. Во судската власт сеуште имаме судии поставени од претходниот режим, затоа не можеш да кажеш дека опозицијата нема политичка моќ нешто да промени. Тука се и режимските медиуми, само опозицијата игра пасивно.

Па и Апсиев со неговото "бе" кога се обраќа кон било кој соговорник. Со "бе" не се флертува ни со дигната коза. Уште напишал книга "Реторика"! Ама да не ја труеме темата, има теми за Дпмне и за Сдсм. :)
Што збориш жити бога :D
Му се посраа и на суд, и на устав и на волјата на народот. Немојте да сте смешни со овие муабети.
Се додека ти и таквите како тебе ќе седат дома и ќе мантраат режим, режим..... ќе не ебе кој стигне.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.300
Поени од реакции
21.412
Дечки, само опуштено. Позабавни времиња не сме доживеале досега. Дај боже уште 30 години да биде на власт Заев. :D

Еве уште нешто од бисеров балкански. Во Синохидро ѕвонел за вакцини, компанија за патишта и автопати.

Ај со Господ напред, да си исчекаме и во Huawei да им се јави, може ќе ни се посреќи, ќе дочекаме некое кутивче вакцини пред да го прележиме сите вирусов по два пати.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Кај да одам, полициски час е!? :toe:
Македонскиов народ никад не знаел математика да користи. Додека не почнеш да мислиш што е добро за тебе и те магепсуваат со талисмански зборови како режим и сл. нема да почнеш да размислуваш правилно.

Kajgana Shop

На врв Bottom