Блам држава

Mi go zede zborot. Ko pecurki posle dozd. Naseto moderno i sekogas budno gradjanstvo. Bas me interesira koj forumski lik magicno ke voskresni.
Jas na almeto tipuvam. Ti?
Требаше досега опозицијата да го свртеше наративот кон себе затоа што ова е дебакл што им се случува на Сдсм. Па дури и смешно се бранат кога ќе им протече нешто, а им протече сѐ. Омилен момент ми беше Заев и пранкстерите од Русија. Цел Балкан му се смее. Со Монти Пајтон глас можеле да го убедат дека разговара и со Меркел.

Србија веќе ќе произведува вакцина, ние се сме загубени во лавиринтот, а можеше да биде просто каде пред 6-7 месеци да се прифатеше руската вакцина.

После ова со донацииве кои не одминуваат, утре чекам вест од типот на - Заев ќе копа биткоини да заработи за вакцина или таква некоја слична маченичка вест.

Србија веќе ќе произведува вакцина, ние се сме загубени во лавиринтот, а можеше да биде просто каде пред 6-7 месеци да се прифатеше руската вакцина.
Narodot go boli kur dali imalo vakcini I dali nekoj umrel, za nas e bitno dali nekoj od opozicijava imal bg pasos.

Требаше досега опозицијата да го свртеше наративот кон себе затоа што ова е дебакл што им се случува на Сдсм. Па дури и смешно се бранат кога ќе им протече нешто, а им протече сѐ. Омилен момент ми беше Заев и пранкстерите од Русија. Цел Балкан му се смее. Со Монти Пајтон глас можеле да го убедат дека разговара и со Меркел.

Ова со пропаѓање на државава е нереверзибилен процес....и не барајте вина у опозицијата. Пред неполна година на избори пак си доби човекот.

Mi go zede zborot. Ko pecurki posle dozd. Naseto moderno i sekogas budno gradjanstvo. Bas me interesira koj forumski lik magicno ke voskresni.
Jas na almeto tipuvam. Ti?
Vlade, mnogu e tesko da stavis kladba, tuka nema 1x2, premnogu kombinacii imas, i najakite tipsteri tesko moze da dadat prognoza.

Vlade, mnogu e tesko da stavis kladba, tuka nema 1x2, premnogu kombinacii imas, i najakite tipsteri tesko moze da dadat prognoza.
Ништо контрадикторно, нивната природа е у согласност со идеалите, пичиња у душа. Не би сакал да ги прозивам, ама по делата ќе ги познаеме.

Абе момци темава е блам држава, не блам сдсм. Не мора да се лутите толку на добриот тролач Каракачанов, да не ги амнестираме вмрофцине па сега. Патриоти а со бг пасоши, нели е епски блам, не заебавајте па и вие сега.
Ајде од утре ќе се врати се по старо, ова беше мал дисбаланс.
Опуштено само :)

Абе момци темава е блам држава, не блам сдсм. Не мора да се лутите толку на добриот тролач Каракачанов, да не ги амнестираме вмрофцине па сега. Патриоти а со бг пасоши, нели е епски блам, не заебавајте па и вие сега.
Ајде од утре ќе се врати се по старо, ова беше мал дисбаланс.
Опуштено само :)
Toa sto vikas, od utre ke se vratime za Micko da pravine muabet.

Де бе па и вие ама се осетливи, не смее никој бурофиливе у партија да ви ги рчне :D
Може имаат може не, најверојатно е точна информацијата. Од 90 навака ВМРО е бугарофилска партија ....прашањето е што направија за да е тоа така?
И ме заболе курот за неколку у партијава со бг пасош ако не ми го продава идентитетот. Ние сме дојдени до ситуација да сме бетер од циганиве, македонска нација и македонска историја не постои...јасно ли ви е што се случува?
Јасно ли ви е дека тој 33 е шпионче баш на тие што го објавија списоков, со цел да му го зголемат рејтингот?

Ова со пропаѓање на државава е нереверзибилен процес....и не барајте вина у опозицијата. Пред неполна година на избори пак си доби човекот.
Добро е тоа што ме држите на снајпер.

Опозицијата може да биде парламентарна и вонпарламентарна. Парламентарната има 58 пратеници. Во судската власт сеуште имаме судии поставени од претходниот режим, затоа не можеш да кажеш дека опозицијата нема политичка моќ нешто да промени. Тука се и режимските медиуми, само опозицијата игра пасивно.

Па и Апсиев со неговото "бе" кога се обраќа кон било кој соговорник. Со "бе" не се флертува ни со дигната коза. Уште напишал книга "Реторика"! Ама да не ја труеме темата, има теми за Дпмне и за Сдсм. :)

Добро е тоа што ме држите на снајпер.

Опозицијата може да биде парламентарна и вонпарламентарна. Парламентарната има 58 пратеници. Во судската власт сеуште имаме судии поставени од претходниот режим, затоа не можеш да кажеш дека опозицијата нема политичка моќ нешто да промени. Тука се и режимските медиуми, само опозицијата игра пасивно.

Па и Апсиев со неговото "бе" кога се обраќа кон било кој соговорник. Со "бе" не се флертува ни со дигната коза. Уште напишал книга "Реторика"! Ама да не ја труеме темата, има теми за Дпмне и за Сдсм. :)
Што збориш жити бога :D
Му се посраа и на суд, и на устав и на волјата на народот. Немојте да сте смешни со овие муабети.
Се додека ти и таквите како тебе ќе седат дома и ќе мантраат режим, режим..... ќе не ебе кој стигне.

Дечки, само опуштено. Позабавни времиња не сме доживеале досега. Дај боже уште 30 години да биде на власт Заев. :D

Еве уште нешто од бисеров балкански. Во Синохидро ѕвонел за вакцини, компанија за патишта и автопати.

Ај со Господ напред, да си исчекаме и во Huawei да им се јави, може ќе ни се посреќи, ќе дочекаме некое кутивче вакцини пред да го прележиме сите вирусов по два пати.

6mZKdC6.png

Кај да одам, полициски час е!? :toe:
Македонскиов народ никад не знаел математика да користи. Додека не почнеш да мислиш што е добро за тебе и те магепсуваат со талисмански зборови како режим и сл. нема да почнеш да размислуваш правилно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom