Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да, Счесни има дел од кривицата за голот во продолженијата ама претерано е така лесно да се откажеш од било кој играч...една клучна ја сјебал и ајде не чини...многу детско и инстикнтивно размислување ако може воопшто да се рачуна за размислување...има гомила играчи што треба да јадат шут карта но Счесни не е меѓу нив според мене

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Vo pravo si ne zasluzuva pishav najkonstanten e cela godina bez zabeleshka,ama ne mozam da gi gledam vishe posle ova samo Kieza mi e top

Колку шанси му требаат на Мората за да погоди една?

Роналдо сакам да го продадат после годинава, а со него да идат и тие 70% пластични роналдо ган бојс од кои што глава не можам да дигнам на социјалниве мрежи.
Значи имаш играч што го плаќаш 30мл за да го поремети цел тим, па тимот беше подобар кога не беше он тука, ама давал голови... па секако дека ќе дава голови ама шо фајде кога ги гуши сите напред? Вчера 120 минути само сметаше на терен.. извини ама еби си мајката Роналдо.
Нека го раскинат договорот пошто знам дека не е способен Паратичи да го шитне, ама барем ќе се ослободат доста пари за да може некои други квалитетни играчи да се донесат.

Сандро, Бонучи, Рабио, Ремзи, Бентанкур, Бернардески, Мората со овие играчи ќе тонеме се повеќе.. највише ме нервира таа фудбалска неинтелигентност кај овие играчи, прави дрва.

Вака се немав изнервирано од дебаклот против Фулам далечната 2010та.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Многу одамна се немав накурчено од фудбал. Барем не до овој степен.

На 2-1 резултат, со играч повеќе од Порто, шансите пак беа 50-50. Во такви случаеви, нема што да зборуваме за технички работи, кој бил добар, кој бил лош. Џабе само 120 минути уште толку само цркнаа играчите на теренот.

Срамното од овој двомеч е што наликуваме на мал тим, што игра само кога гони резултат. На првиот натпревар, Порто лагано си дојде до 2-0, ние немавме создадено апсолутно ништо. И покрај тоа, веќе на 2-0 им се активира нешто во мозокот и Киеза даде еден гол за да не задржи во живот.

Сношти беше иста приказна. 0-0, ништо не играме, несигурни во одбрана, после ударот со глава на Мората, Порто имаше 2 опасни удари. Немам сила да ја пуштам акцијата што доведе до пеналот, такво ноншалантно пропуштање на средината, како успорени снимки ни влегоа, им дозволивме без никаков пресинг и притисок да си влезат во шеснаесетник. Со таков пристап, нема што да судиме дека Демирал направил пенал. Брука е како дојде до таму, од апсолутно никаква, бавна и летаргична акција.

Второто полувреме пак иста приказна, гониме резултат и веднаш создаваме шанси и притисок. Дојде 2-1 и оп, пак летаргија. Имав некое гадно чувство дека Јувентус се плаши од Порто да не прими гол, за да оди во продолженија мечот. Не знам како оваа логика им се чинеше правилна, ама ајде. Нормално е кога се плашиш да го примиш и тоа на најболен начин. Види каков слободен удар бе, по земја од далеку. Жив ѕид онака стоеше, без никаков концепт, ниту наместени, ниту ништо. Немаше играч под живиот ѕид за да спречи ваков удар и се разбира Шчежни пак не пропушти да се избламира со лоша реакција. За кур ми е против Кротоне да брани, кога во најважните моменти се глупира вака.

И повторно, на 2-2, не пропуштаме одма во следен напад трет гол.

Лион и Порто не исфрлаат за неполни 7-8 месеци.

Срам, беда и јад. Нема што повеќе да кажам.
што ќе се нервираш, оние во управа не се нервираат па ние да се нервираме.. секогаш ќе има падни - стани моменти, таков е животот.. Според мене крива е управата, а треба да летаат и Недвед и Паратичи.. На место на Недвед нека го стават Дел Пиеро...

Колку шанси му требаат на Мората за да погоди една?

Роналдо сакам да го продадат после годинава, а со него да идат и тие 70% пластични роналдо ган бојс од кои што глава не можам да дигнам на социјалниве мрежи.
Значи имаш играч што го плаќаш 30мл за да го поремети цел тим, па тимот беше подобар кога не беше он тука, ама давал голови... па секако дека ќе дава голови ама шо фајде кога ги гуши сите напред? Вчера 120 минути само сметаше на терен.. извини ама еби си мајката Роналдо.
Нека го раскинат договорот пошто знам дека не е способен Паратичи да го шитне, ама барем ќе се ослободат доста пари за да може некои други квалитетни играчи да се донесат.

Сандро, Бонучи, Рабио, Ремзи, Бентанкур, Бернардески, Мората со овие играчи ќе тонеме се повеќе.. највише ме нервира таа фудбалска неинтелигентност кај овие играчи, прави дрва.

Вака се немав изнервирано од дебаклот против Фулам далечната 2010та.

Педерот од кога ви дојде, тимот ви е во слободен пад. Најголема превара од играч, со его до небо, но во неговиот случај егото не му вреди ни 5 пари за разлика од тоа на Меси. Сите статистики кои ги имал во Реал е поради тоа што цел тим играше за него, единствено добар реализатор и брз играч (бар дур беше помлад), се друго е дискутабилно.

Не го најдов на т утре кај Романо туку споделен од Макс само. Ако е вистина а се поизвесно е попто пичето од председател ќе го нема да се појави на ТВ сега после бламот, јас се одјавувам.

Info @fabrizioromano : Juventus will continue with Andrea Pirlo. :yid:

Info @fabrizioromano : Juventus has no problem with Cristiano at the moment. The club hasn't received any offers and Cristiano hasn't said anything to the club. Juventus will meet with Jorge Mendes to discuss Cristiano future in the coming months

Info @fabrizioromano : Juventus doesn't keep players who want to leave the club. If Cristiano decided to leave, they'll let him leave. He hasn't said anything to the club and at the moment they are happy and planning with him.

Pavel Nedved made headlines as he vented his frustration by kicking the pitchside advertisement boards after the final whistle last night.

“I’ve known him as a great champion, but he is not capable of being the Juventus Vice-President. They should think again about his role within the club,” Cobolli Gigli said.

“He didn’t attend Allegri’s last press conference and I didn’t like that. I know they were not on good terms. He claimed he was abroad, but it’s true, he was in Italy. He doesn’t have the Juventus style.

“The club should free Ronaldo at the end of the season and the same goes for Paratici. Maybe Agnelli had promoted him to remove him from his position afterwards. This could be the scenario.”

Педерот од кога ви дојде, тимот ви е во слободен пад. Најголема превара од играч, со его до небо, но во неговиот случај егото не му вреди ни 5 пари за разлика од тоа на Меси. Сите статистики кои ги имал во Реал е поради тоа што цел тим играше за него, единствено добар реализатор и брз играч (бар дур беше помлад), се друго е дискутабилно.
Ajde be egoto na Mesi, odi skri se bre ko sto sum iznerviran uste nekoj pameten mi treba tuka, Barsa se utepaa liga na shampioni zemanje so Mesi rushat rekordi sekade vo minus, da ide vo druga liga da igra ne samo Barsa, dur igrashe so Chavi i Iniesta beshe najak btw muabetov ne e za tuka taka da ne sakam replika

Ajde be egoto na Mesi, odi skri se bre ko sto sum iznerviran uste nekoj pameten mi treba tuka, Barsa se utepaa liga na shampioni zemanje so Mesi rushat rekordi sekade vo minus, da ide vo druga liga da igra ne samo Barsa, dur igrashe so Chavi i Iniesta beshe najak btw muabetov ne e za tuka taka da ne sakam replika
Змејот е еден од најголемите хејтери на Роналдо па дури и кога беше во Реал и во форма, не се напнувај :)

Не се нервирај, смири живци

Абе и за Сари така тврдеа и Романо (ако не се лажам) и SKY пособено вторите ако паметите.

Ќе видиме на крај на сезона. Ми изгледа дека и топ 4 ќе се бориме до крај. :)
Автоматски споено мислење:

Agnelli family will acquire a 24% stake in Christian Louboutin, a French luxury shoe and bag maker. The Agnellis will invest €541 million through Exor N.V., a holding company that is 53%-controlled by the Agnelli family. Via @forbes on IG

====
Нема врска дека Јуве поради корона е во минус :icon_lol:

Последно уредено:
Абе и за Сари така тврдеа и Романо (ако не се лажам) и SKY пособено вторите ако паметите.

Ќе видиме на крај на сезона. Ми изгледа дека и топ 4 ќе се бориме до крај. :)

Agnelli family will acquire a 24% stake in Christian Louboutin, a French luxury shoe and bag maker. The Agnellis will invest €541 million through Exor N.V., a holding company that is 53%-controlled by the Agnelli family. Via @forbes on IG

====
Нема врска дека Јуве поради корона е во минус :icon_lol:

Familija agnelli Juve go gledat kako mal biznis nesto slicno kako nekoj biznismen tuka vo MK sto ima 2,3 golemi firmi pa ke otvori edna slatkarnica za da si go ladi koa nema kaj da odi.

Familija agnelli Juve go gledat kako mal biznis nesto slicno kako nekoj biznismen tuka vo MK sto ima 2,3 golemi firmi pa ke otvori edna slatkarnica za da si go ladi koa nema kaj da odi.

Стариот гледаше обратно. Јас мислам до крај ќе имаат превирања кај првите брачеди за кој да седни на чело на Ексор и ова е баш то.

Патем според Газета, Киелини се пензионира на крај на сезона.

Остаревме упм, како вчера са беше 24 години

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom