Блам држава

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Владата сакала да набави кинески вакцини преку фантом фирма за одреден % провизииче ... и кога дознале кинезите по автоматизам ги откачиле. Јебеш народ процент е битен, народ нека умира.
па тоа е и проблемот зошто немаме вакцини - сакаат провизија да лапнат како и за се можно изминативе 30 години што се лапа.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
Ete sto bilo problemot so vakcinite. Sakaat da lapnat procent od nabavka mirisaa para i im se cini ko sekogas ke padne nesto i za niv. Arno ama ja zgresija matematikata. Osven simbolicni gestovi od 3.000 ili 4.000 dozi ne treba da se ocekuva za blisku golemi pratki da stignat. Apsolutno nisto ne im e sveto ne znaat za granici vaka da si poigruvas so covecki zivoti.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.504
Поени од реакции
27.322
ако сега нема бесилка на плоштад.... ,

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059
Не верувам, и овде ќе го изеде некој грев како Гоца и Миле од другата екипа, овие сите ќе најдат спас во бежание.
:) Надежта го гледа невидливото, го допира неопипливото и го остварува невозможното.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.302
Поени од реакции
21.430
Не трпи критика малото фирерче од Муртино.

Како ли само смеел овој да се дрзне да ја критикува владата додека Зоки крв проплука за да ни среди донација од 3000 вакцини. Неблагодарник.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.004
Поени од реакции
3.994
Што е со улициве во Скопје, како атомска бомба да паднало сега после долго време возев по дожд низ град и затоа убаво се примети...

Градов е цел дупка до дупка, се вози по полу ископани улици, улици под 45 степени искривени малтене Наскар стаза е, 80% од булеварите се пропаднати од автобусите и кога идеш на таа трака ко да возиш под земја...не ми е јасно како асфалт може да пропадне ебате беља ебате штеделе на квалитет бањативе.

Скопје е руинирано до даска а пијаницата го боли ташак, да не збориме за неозначените и бледи патокази на 70% од улиците неможеш да видиш на која лента возиш..градов е претворен во Пакистан и просто не можеш да возиш без да попиздиш.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.734
Поени од реакции
49.265
Скопје е руинирано до даска а пијаницата го боли ташак,
е ако де. Многу полесно и поефтино е да враќаш имиња на улици именувани по некои Словенечки и Хрватски партизани наместо твоите херои, и со тоа да го “помангупуваш Скопје“ како што милуваат во неговиот кабинет да ги наречат тие празни дриблинзи неговите ПР експерти. Или отвори сумњиво претрпијатие за љангури и заловувај домашни кучиња па после рекетирај ги сопствениците за некои вакцини и лежарина.

Нема сигурно да видиш зошто Булевар Србија се копа и прекопува година дена , не си ментиш ебате.

Член од
1 септември 2018
Мислења
248
Поени од реакции
642
krifi.se.pesojte.sosigi.nedavate.dase.iznistat..dani.odi.drzavikata.nAPRET ete jsa.vikasuvam!1! f

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Моментално на Канал 5 Бетмен вс Неџат Јовановиќ, Бетмен му извади статуси каде Неџат Јовановиќ вели дека Бетмен требало да поделат 200000 евра за влезот во собрание и овој ко посран знаејки дека ако застане зад тоа ќе јаде тужба за клевета почна да мења бои и фаци дека тоа го прочитал од портал и затоа така пишал и дека не стои позади тоа што е напишано лично од него :pos: :pos:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
687
Поени од реакции
662
Пробав да го гледам Неџат Јовановиќ на Само вистина преска, не успеав повеќе од 10 минути, и дозволив на сопругата да ме потруе, но во овој случај да ме прочисти со една епизода од некоја турска серија, тоа беше похумано во секој случај од бљувотините на другарот од Северна Македонија.

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Пробав да го гледам Неџат Јовановиќ на Само вистина преска, не успеав повеќе од 10 минути, и дозволив на сопругата да ме потруе, но во овој случај да ме прочисти со една епизода од некоја турска серија, тоа беше похумано во секој случај од бљувотините на другарот од Северна Македонија.
Им велам на мојте дека ако некогаш сакам да се исповраќам, а неможам едно 5 минутно слушање на овој ќе заврши работа .

Член од
17 јануари 2009
Мислења
687
Поени од реакции
662
Им велам на мојте дека ако некогаш сакам да се исповраќам, а неможам едно 5 минутно слушање на овој ќе заврши работа .
Добар си ти, шо би рекле докторите поминуваш со полесни симптоми, повеќе од 10 минути гледање на ова суштество пробудува убиствени или самоубиствени нагони кај многу луѓе, среќа на време прекинав со гледањето.

Kajgana Shop

На врв Bottom