Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vo prosek se ceka 6-9meseci otkako ke ti dojde ovoj status, ama nesto e ukocena rabotata ne izdavaat ukazi veke 3 nedela.... da se nadevame deka ke pocnat, ima nekoj zastoj... i me plasi zastojot!После овој статус уште колку има до крај
Дали уште го има статусот проверка од вицепрезидент или овој е последен Прегледај го приврзокот 287426
Kakov zastoj neli gledas imase za stranci dopuna ukaz ... I plus eden kup promeni od finalna na polozitelno kakov e ovoj eban zastoj so 100 promeni..... Ova ti e kako nevina e a 10 dusi ja ripat skrisumvo prosek se ceka 6-9meseci otkako ke ti dojde ovoj status, ama nesto e ukocena rabotata ne izdavaat ukazi veke 3 nedela.... da se nadevame deka ke pocnat, ima nekoj zastoj... i me plasi zastojot!
Da, Supeeer... razraboti se komisijata, bravoIma promena i preko konzulata/ambasade broj 7550/2019 u polozitelno.
@Altair75 proveri i ostale brojeve ti si vodio detaljnu evidenciju![]()
sonce, ima zastoj kaj viceprezidenta za ukazi i proglasuvanje za bugarski drzavjanin... za dr statusi si tece i ok, ama ukazi nema... ostaj ti dopunaKakov zastoj neli gledas imase za stranci dopuna ukaz ... I plus eden kup promeni od finalna na polozitelno kakov e ovoj eban zastoj so 100 promeni..... Ova ti e kako nevina e a 10 dusi a ripat skrisum
Zastoj za ukaz misli deckoto so e ziva vistinaKakov zastoj neli gledas imase za stranci dopuna ukaz ... I plus eden kup promeni od finalna na polozitelno kakov e ovoj eban zastoj so 100 promeni..... Ova ti e kako nevina e a 10 dusi ja ripat skrisum
Значи овој е последен статус така?vo prosek se ceka 6-9meseci otkako ke ti dojde ovoj status, ama nesto e ukocena rabotata ne izdavaat ukazi veke 3 nedela.... da se nadevame deka ke pocnat, ima nekoj zastoj... i me plasi zastojot!
Значи овој е последен статус така?vo prosek se ceka 6-9meseci otkako ke ti dojde ovoj status, ama nesto e ukocena rabotata ne izdavaat ukazi veke 3 nedela.... da se nadevame deka ke pocnat, ima nekoj zastoj... i me plasi zastojot!
Jas poveke gi rekol zatisje pred bura ZASTOJ se misle za kompletna blokada na statusi promeni ukazi bulvalno se ... Osven ukazi koj denes malku mrdnaa (dopuna ukaz za stranci se smeta za ukaz)... Statusite rabotat so e dobra vestZastoj za ukaz misli deckoto so e ziva vistina
ova ti e status deka sovetot za drzavjanstvo se izjasnil pozitivno po tvoeto baranja i preporacuva na viceprezidenta da te proglasi za drzavjanin so ukaz! retko (skoro nikogas) viceprezidenta te stava na dopolnitelna proverka... se nadevam za 9meseci ke imas ukaz i toa ke ti e posledna faza, posle ide podoganje ukaz, maticen, adresa, slikanjeЗначи овој е последен статус така?
После нека биде и година излегува државјанството така?
Автоматски споено мислење:
Значи овој е последен статус така?
После нека биде и година излегува државјанството така?
izbori ima ama parlamentarni, pretcedatelskite izbori se oktomvri 2021, taka da ukazite se kaj viceprezidenta.... ne vo monisterstvo za pravosudieMorase da ima dopuna na ukazot 24...fali 23 ukaz za nas polozitelno sredina na juli jas ocekuvam da se objavi do 20 mesecov posto procitav deka pocnuva kampanja od 20 mesecov,a za vreme na izbori ne sum siguren deka ukazi davaat!
podobro ti e druga adres, ama toa semejstvo treba da ti dade notarska potvrda deka imas zakupeno prostor za ziveenje kaj niv!Ve molam za info, kako e najdobro za adresa? Lege 6 ili pak da baram od familija sto zivee vo Sofija na nivna adresa da se prijavam?
Prasuvam za vozackata na koja adresa e polesno da se promeni od Mk vo Bg.
@mkdboy24
Ти благодарам многу на исцрпните одговориova ti e status deka sovetot za drzavjanstvo se izjasnil pozitivno po tvoeto baranja i preporacuva na viceprezidenta da te proglasi za drzavjanin so ukaz! retko (skoro nikogas) viceprezidenta te stava na dopolnitelna proverka... se nadevam za 9meseci ke imas ukaz i toa ke ti e posledna faza, posle ide podoganje ukaz, maticen, adresa, slikanje
Автоматски споено мислење:
izbori ima ama parlamentarni, pretcedatelskite izbori se oktomvri 2021, taka da ukazite se kaj viceprezidenta.... ne vo monisterstvo za pravosudie
ti posakuvam uspehТи благодарам многу на исцрпните одговори