Nisam se mislio javljat al kad me u ta tvoja siroka usta stavljas.Nemoj lagat narod,ti si nekome art slao ma ajde me prosvjetli kad je to bilo,slikaj mi kako izgleda iznutra ako si sposoban kako se hvalis hahaa.Plus baniran si jer si na kajganu pola vipa prikelio.A najvise te mucilo sta nisi dobio skenere,mogu ti ih slikat da vidis kako je to izgledalo,iako nikad nisu vidjeli svjetlo dana.A jel tebi znaci nesto kad se neko zakune sa tako ozbiljnom stvari, drugo ipt pozitiva ili kako se zove vec svi znaju da ja sam tamo banovan od kako interu i dsukiu art nisam htjeo da posaljem. drug dzaba mene prozivas ja ti sa tim banovcem ili kako god se zove nisam rjec napisao nikad niti znam ko je.
Vidi PMPomoć
slipstream.webhop kojim plejerom moze da se gleda i ako moze mac.
Sve ti radi u stb pa i bitka, slobodno opleti!radi li bitka preko stb ako ne radi da djaba ne trazim mac
Ovo nije premium , tj.to je zaključana verzijaEvo
TiviMate IPTV Player 3.4.0
Sada mi objasnite kako ubacit vise url_a u ovoj verziji ,probao bez uspeha.
Trazi premium verziju ,ako hocu vise adresa ubacivat.
Baniran sam jel sam stavljao liste tamo u vasu vip sekciju izmedzu ostalog i art kojeg sam kasnije i javno na kajganu stavui i doticnom se nije to svidjelo da imaju svi. I upravu si nemas ti nikakve veze sa tim vec inter, jel tebe tamo niko nije ni pitao nizasta. Te skenere i gluposti sto spominjes znas i sam da nemaju veze sa zivotom niti znam kakve imas niti sam znao niti me interesuje.Nisam se mislio javljat al kad me u ta tvoja siroka usta stavljas.Nemoj lagat narod,ti si nekome art slao ma ajde me prosvjetli kad je to bilo,slikaj mi kako izgleda iznutra ako si sposoban kako se hvalis hahaa.Plus baniran si jer si na kajganu pola vipa prikelio.A najvise te mucilo sta nisi dobio skenere,mogu ti ih slikat da vidis kako je to izgledalo,iako nikad nisu vidjeli svjetlo dana.
Premium samo kada se kupi.....Ovo nije premium , tj.to je zaključana verzija
Narodna,gradina itdkoja lista ima history bih