100% radim nesto pogresno ali neznam staBice da ipak nesto radis pogresno.
Umesto panel_api upises get i to je to.Како се претвораат во m3u format овие линкови?
100% radim nesto pogresno ali neznam sta
Koji port skener nalazi 190.2.141.78 na 25461??
ima ih jos, sve isti serveri!!!
Ma jok kazem sta on da to stane.Glumi a nezna i nema pojima.Ko je tebi stao na žulj ili te naljutio pa takav stav? Nisi ti kriv što su liste koje si podjelio crkle... Rijetko koja višekonekcijska lista dugo traje... Bit će listi... Uglavnom su te liste eksperimenti gazdi kako im radi server i koliko može podnijeti ili reklamne da neko kupi tko proba a svidi mu se...
Sta mi vredas ti bosanac druga.Torpedo je gospodin za tebe,tvoje ponasanje na na rubu histerije.Jel tebe neko nesto pitao grdni, za tebe sam doktor nauka.
Jesam ja nešto krivo shvatio ili si ti krivo napisao ili ti neznaš pitat ili neznaš sta je port ili ja neznam proćitati? Sta je od toga?100% radim nesto pogresno ali neznam sta
Koji port skener nalazi 190.2.141.78 na 25461??
Ma ajde ti si doktor nauka.To mozes ovim reselerima na kajgana prodavat mi koji te znamo,to je vec druga prica.Jel tebe neko nesto pitao grdni, za tebe sam doktor nauka.
Port Skener ili Skener PortovaJesam ja nešto krivo shvatio ili si ti krivo napisao ili ti neznaš pitat ili neznaš sta je port ili ja neznam proćitati? Sta je od toga?
Koliko sam shvatio ti pitas koji port skener nađe na portu 25461.. Kako može naći port na portu.. Mislim ne zajebavam ali stvarno mi nije jasno pitanje
sta çe ti ta igraçka...probaj openbullet
google -> dosya.co iptv
Koji si ti sad, u zivotu pasa sa tobom rjec progovorio ili napisao nisam tako da zaobidzi me u sirokom luku. Napisao sam to za Torpeda da sam doktor nauka a jedino sto on zna je da vam skripte iz vipa iznosi i djeli pa onda morate da se svadzate ovdjeMa ajde ti si doktor nauka.To mozes ovim reselerima na kajgana prodavat mi koji te znamo,to je vec druga prica.
I ovaj tvoj jaran dadoxy reseler trecerazredni i sad glumi frajera,izgleda ste povezani ko da ste u braku.