- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.293
- Поени од реакции
- 84.417
каква e таму woke помамата, не би ме чудело да е несоодветен заради тепање на сопругите
Јак ветинг прават евроатлантските структури на нашава елита.Фрчкоски нема да биде амбасадор во САД
........За Фрчкоски минатиот месец беше дадена согласност во Владата, по што веднаш била започната процедурата за обезбедување на агреман и се чекал одговорот. Но, високи дипломатски извори потврдуваат дека согласност од Вашингтон не е добиена.
Нашите извори не откриваат детали зошто Фрчкоски е неприфатлив за Соединетите Американски Држави - дали на тоа влијаеле неговите поранешни политички ангажмани или е нешто друго во прашање........
https://www.mkd.mk/makedonija/politika/frchkoski-nema-da-bide-ambasador-vo-sad
Па jaсно е како бел ден - тесни врски со Белград и УДБА.
Од истата причина, ја одбија и акредитацијата на македонскате военни во седиштето на НАТО..
Вашингтон и покажува на владата дека „најновата членка на НАТО“ не може да има поблиски односи со руско-кинескиот аватар - вашиот умилен северен сосед , отколку со нејзините формални сојузници ...
AUFТи ќе молиш да те пишат Бугарин, памти ми го зборот. Почекај уште малце да го осетиш сечениот прописно.
Пола од мојата фамилија е со потекло од Егејска Македонија, протерани од Грците за време на граѓанската војна, и на сите нив Грците со сегашната политика им се чинат како мали дечиња во споредба со вас.Како кој ќе ги спречи? Тој ќе ги спречи, античката сорта не е заебанција.
Tвој проблем е.Тоа што Груевски си терал некои фетиши низ градов и сакал нешто да докажува не е мој проблем.
Пола и од мојата фамилија е од Егејска Македонија. И прадедо ми бил доброволец во македоно-одринското ополчение. Учествувал во две балкански и една светска војна или вкупно 11 години војник и носел татарско име Симеон, дури и со нив се идентификувал цело време.Пола од мојата фамилија е со потекло од Егејска Македонија, протерани од Грците за време на граѓанската војна, и на сите нив Грците со сегашната политика им се чинат како мали дечиња во споредба со вас.
Вие се арогантни копилиња, дрски и од еден сељачки и прост сој, и одбивам како и јас така и целата мојата фамилија да бидат било како поврзани со едно Татарско племе дојдено тука, што нема никаква врска со Словените, а најмалку со Македонците, и за да стекнете некаков континуитет овде на Балканов, и да се осеќате целосно како дел од Словенското племе, единствен начин ви е преку Македонија. Ве разбирам јас што ви е.
Таа фамилија што ти ја кажувам никогаш не се гледале ни како Бугари ни како Антички Македонци, а ни јас сега не се гледам ниту па во иднина.
Тоа што Груевски си терал некои фетиши низ градов и сакал нешто да докажува не е мој проблем.
Ајт гитла сеа татарче.
Eden fun fakt. Tatko mi se vika Boris. Se rodil za vreme koga ne osloboduvavte od pojma nemam koj. Ili administriravte ili sto i da pravevte tuka tie godini. Prvobitno sakale drugo ime da ima ama jbg valjda ne bili dovolno bugarsko pa nekoj tamu od administrativcite bugarski resil deka nemozi toa, Boris ke se vika. Navodno togas Boris bilo popularno ime kaj vas, radi carot ili taka nesto. I bidna Boris . E sega jas da bev idiot nekoj kako nekoj tuka na forumot najverojatno ke se kurcev kolku golem bugarin sum bil i kako moite pretci imale popularni za toa vreme bugarski iminja radi toa sto bile nacionalno osvesteni i ne podpadnale pod tugja propaganda, arno ama ne sum do tolku idiot.Пола и од мојата фамилија е од Егејска Македонија. И прадедо ми бил доброволец во македоно-одринското ополчение. Учествувал во две балкански и една светска војна или вкупно 11 години војник и носел татарско име Симеон, дури и со нив се идентификувал цело време.
Доста од бугарите не ни сакаат да се идентификуваат со словенското племе, освен тоа дека зборат словенски јазик.
Па, нормално и Чеченците и Дагестанците мислат дека нивната култура е супериорна во споредба со руската, само не можат да сфатат дека не се во право пошто толкава им е когнитивната способност.Доста од бугарите не ни сакаат да се идентификуваат со словенското племе, освен тоа дека зборат словенски јазик.
Ахам и ти претпоставувам си од супериорната руска култура? Или грешка имам нешто?Па, нормално и Чеченците и Дагестанците мислат дека нивната култура е супериорна во споредба со руската, само не можат да сфатат дека не се во право пошто толкава им е когнитивната способност.
вие бугарашите немате никаква култура тоа сака да ти каже. Све што имате е ради нас, затоа сте опседнати толку со Македонија и се што е македонско.Ахам и ти претпоставувам си од супериорната руска култура? Или грешка имам нешто?
Сега ќе ги видиме патриотите од ДПМНЕ дали ќе подржат да се разделат гласовите на албанците од 6 ИЕ.Помалите парламентарни партии, поддржани од СДСМ, со предлог Македонија да биде една изборна единица
Пратениците од Деморатски сојуз, Левица, ВМРО-НП, ЛДП и СДСМ до Собранието денеска поднесоа Предлог закон за измени и дополнувања на Изборниот законик, со којшто се предвидува Македонија да биде една изборна единица на следните парламентарни избори наместо со шест изборни единици како досега.www.mkd.mk
Палец горе за идејава, без разлика од кого доаѓа.
каква e таму woke помамата, не би ме чудело да е несоодветен заради тепање на сопругите
Поради кои вас има било кој нешто? Од вас човек само зијан може да има, на страна што пола нација е неписмена и треба да се врати во осмолетка да преучува правопис и граматика.вие бугарашите немате никаква култура тоа сака да ти каже. Све што имате е ради нас, затоа сте опседнати толку со Македонија и се што е македонско.
AUFПоради кои вас има било кој нешто? Од вас човек само зијан може да има, на страна што пола нација е неписмена и треба да се врати во осмолетка да преучува правопис и граматика.