Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.376
- Поени од реакции
- 4.918
Средив веќе, ви благодарам. Од каде ги наоѓате листите со канали? Некој да сподели спортски канали?
еве го кажувам.Кажи го пасвордот, не можеме да ги одзипираме.
možeš instalirati https://hr.unedose.fr/article/how-to-run-android-apps-and-games-on-linux,Postoji li neki stalker player za linux?
Сепак денес видов продолжува да работи оваOvo je napisao Predrag:
"Jedan mali info od strane tima Balkan Green, tim nakon 5 godina je primoran da digne ruke od svega ,razlog tome su ljubomorne duše koje su nam evo drugu grupu blokirali, tako da sve što se ubraja u naš rad, addon, buildovi, sve prestaje sa održavanjem, hvala svima koji su bili uz nas sve ove godine"
Opet im je neko prijavljivao grupu, pa su ih blokirali. Vidim nema grupe na FB. Ovu poruku je napisao u grupi Kodi BiH
До 15ти ќе трае бесплатно. Али имаат проблеми со апликацијата и често знае да не работи нешто. Јас гледам серија на таа апликација и често ми дава Error и ми ја гаси серијата уште на почеток епизода.još malo
Arena mobilna aplikacija | Arena Cloud
Ekskluzivni sportski program, najbolji filmski i serijski program, najnovija izdanja glazbe, svjetski poznati informativni kanal lokaliziran za događaje u Srbiji i regiji.arenacloudtv.com
има Македонски канали?До 15ти ќе трае бесплатно. Али имаат проблеми со апликацијата и често знае да не работи нешто. Јас гледам серија на таа апликација и често ми дава Error и ми ја гаси серијата уште на почеток епизода.
Така да можно и да го продолжат бесплатниот период додека не извадат нова стабилна верзија на апликацијава.
Нема. Од Аrena канали само Аrena Esport е достапен во Македонија. Од Спортски други канали има NBA, Liverpool FC TV, Zvezda, Partizan. Од филмски Film klub, Film klub extra, Dox Tv, Klasik tv. РТС има цел пакет, музички се некој Muzzik канали и оној Toxic пакет канали а другото не толку битно од канали нема.има Македонски канали?
Sky Folk ја има!Нема. Од Аrena канали само Аrena Esport е достапен во Македонија. Од Спортски други канали има NBA, Liverpool FC TV, Zvezda, Partizan. Од филмски Film klub, Film klub extra, Dox Tv, Klasik tv. РТС има цел пакет, музички се некој Muzzik канали и оној Toxic пакет канали а другото не толку битно од канали нема.
Има неколку македонски радио станици.
Слаба понуда, најверојатно затоа што сеуште е промотивно бесплатен за користење.