- Член од
- 23 февруари 2015
- Мислења
- 239
- Поени од реакции
- 375
Bolje da ne slikam gledao bi 20 stranica slikeŠto je ovo ,nema niko da slika neki novi kanal..nije valjda da nemate ništa novo
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
Bolje da ne slikam gledao bi 20 stranica slikeŠto je ovo ,nema niko da slika neki novi kanal..nije valjda da nemate ništa novo
Pa koi je taj što slika kanal ........posle kopanja.Mene leđa zaboljela od kopanja pa još da ga slikam.Kud kopao pa još i selfi sa njim pravit.Što je ovo ,nema niko da slika neki novi kanal..nije valjda da nemate ništa novo
Historija TV... nemam vremena za slikanje. Ko moze gledati zna u kojoj je listi.Što je ovo ,nema niko da slika neki novi kanal..nije valjda da nemate ništa novo
Ti drug nema potrebe da slikavaš te kanale što kopaš, ima neko zadužen da vidi jesili dobro uradio posao..,Pa koi je taj što slika kanal ........posle kopanja.Mene leđa zaboljela od kopanja pa još da ga slikam.Kud kopao pa još i selfi sa njim pravit.
Okači zbog mene i 50 stranica, ja svakojako imam dovoljno vremena za sve ,pa i za razgledavanje slikaBolje da ne slikam gledao bi 20 stranica slike
Imas na jednom forumu 2116 stranica pa tamo gledaj, ovde hoce zivog da te pojedu kad okacis jednu slikuUkači zbog mene i 50 stranica, ja svakojako imam dovoljno vremena za sve ,pa i za razgledavanje slika
јас уште пред 1 недела ,ја барав групата,неможам да ја најдам....а ја следевНекој што користеше Kodi и оној balkan green знае што се случува со Facebook групата? Сабајлето пишував таму коментари но еве вечерва ја нема таа група. Ја избришаа?
https://www.facebook.com/groups/KodiBalkanTv tuka rabotiНекој што користеше Kodi и оној balkan green знае што се случува со Facebook групата? Сабајлето пишував таму коментари но еве вечерва ја нема таа група. Ја избришаа?
Ама мене ми требаше oнаа група која си беше само за тие build-и Blue Thunder, Black eye... Групата се викаше Green reborn.