ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 140 67,3%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 13,9%

• Вкупно гласачи
    208
Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
ЗЗ изјави дека Мијалков можеби се криел во белата палата.
@Bodhidharma му поверувавте за ова , обично вие му верувате на се што ќе рече ама нема некако вести по република.мк и инфомакс.мк?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
ЗЗ изјави дека Мијалков можеби се криел во белата палата.
@Bodhidharma му поверувавте за ова , обично вие му верувате на се што ќе рече ама нема некако вести по република.мк и инфомакс.мк?
Кој е мотивот?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Небитно, треба да му се веруе на Заев за тоа ко што на пример ја му веруам дека ја финансирал Левица.
Левица му донесе победа на Заев, и Левица го вадеше од кал со законот за л.к. кој има два грама мозок лесно му е да ги врзе работите после толку време.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Левица му донесе победа на Заев, и Левица го вадеше од кал со законот за л.к. кој има два грама мозок лесно му е да ги врзе работите после толку време.
Тачно, исто е и со бегството на Мијалков у белата палата.
Сакаш веруј, сакаш не, Заев не збори за џабе.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Тачно, исто е и со бегството на Мијалков у белата палата.
Сакаш веруј, сакаш не, Заев не збори за џабе.
Најтешко е на некој да му ја рушиш илузијата, и таа тронка надеж што останала да му кажеш дека ја нема. Левица и Апасиев ти се у спрега со Заев, многу јасно како ден за сите освен за тие за кои надежта последна умира.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Фактички амбасадорите, Левица, СДС и Албанците се во спрега против Даскал Христијан и Македонија.
Даскал Христијан беше, е и ќе биде единствениот бранител на Македонците и Македонското.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Kako Levica mu donese pobeda na Zaev?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Фактички амбасадорите, Левица, СДС и Албанците се во спрега против Даскал Христијан и Македонија.
Даскал Христијан беше, е и ќе биде единствениот бранител на Македонците и Македонското.
Не знаеме уште дали е или не е, додека не се покаже на дело, ако се покаже.....овие сите другите се покажаа.
Автоматски споено мислење:

Kako Levica mu donese pobeda na Zaev?
Едно добри 20 000 гласа што требаше да бидат против него и за ВМРО отидоа кај Левица.

Последно уредено:
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Боди од тие 38.000 гласа кои ги доби Левица вкупно 526 ќе појдеа кај ДПМНЕ. Претежно гласачите кои го дадоа гласот за Левица беа или со нарав да не гласаат воопшто или да гласаат за Левица. Не си правете филмови дека ви зеле ,,ваши гласачи" левичарите. За Левица гласаа претежно тие кои ни под разно не би гласале ни за ВМРО ни за СДС и ги гледаа за исти к*рац за претстојните избори. Така што бидете среќни дека Левица успеа да ја размрда опозициската сцена и му откина 3-4 пратеника на Зајо, зашто ако опозицијата се концентрирше само на Британскиот хумор на Даскал Христијан уште неколку пратеници ќе беше разликата.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Не знаеме уште дали е или не е, додека не се покаже на дело, ако се покаже.....овие сите другите се покажаа.

Едно добри 20 000 гласа што требаше да бидат против него и за ВМРО отидоа кај Левица.
Da? Ne znaev. Ne znam kako tie 20.000 glasa pa i site koi otidoa kon Levica gi prepisuvate na DPMNE? Deka bile nivni ili sto ne znam. Mozese i DPMNE da osvoi na primer drugi glasovi ako izgubi edni kon druga partija. Toa vi e losa predpostavka i si se tesite i go negirate vistinskiot problem. Mesto DPMNE da se zanimava so toa zosto osvoi tolku kolku sto osvoi i ne povekje, odgovorot e deka Levica mu donese pobeda na Zaev. Problemot e drug, samo treba da go priznaete i da se soocite. I doprva Levica ke dobie i DPMNE ke gubi, a toa e poradi sto DPMNE glumi sve samo ne opozicija.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Da? Ne znaev. Ne znam kako tie 20.000 glasa pa i site koi otidoa kon Levica gi prepisuvate na DPMNE? Deka bile nivni ili sto ne znam. Mozese i DPMNE da osvoi na primer drugi glasovi ako izgubi edni kon druga partija. Toa vi e losa predpostavka i si se tesite i go negirate vistinskiot problem. Mesto DPMNE da se zanimava so toa zosto osvoi tolku kolku sto osvoi i ne povekje, odgovorot e deka Levica mu donese pobeda na Zaev. Problemot e drug, samo treba da go priznaete i da se soocite. I doprva Levica ke dobie i DPMNE ke gubi, a toa e poradi sto DPMNE glumi sve samo ne opozicija.
Што ќе добие Левица?
Еве и да имаат и 10 пратеници....што ќе добие со тоа?
Од кој дел на гласачкото тело ќе се отцепат тие гласови.....од комуњарите сигурно не.
И пак на власт ќе биде 33 у коалиција со сите шошонци, и пак ќе не продава како офци на пазар.
Математички ако размислуваш цело време добиваат 33 и шошонците....што добива народот со тоа?
Што добива со тоа што да речеме левица има 10 пратеника?
Што ќе лајат на собраниска говорница, и ќе се солидаризираат со сите Че Гевара ликови у светов?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Тие 20 илјади гледа во катастар биле пишани за Дпмне. Срамота што им ги украле.
Знаеш што...изгледа треба Мицко по секоја цена да дојде на власт и да не докусури....за вакви глупаци не треба со прст да се мрдне. Па се чудиме зошто се ова ни се случува :LOL:
Супер си е.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.901
Поени од реакции
36.965
Што ќе добие Левица?
Еве и да имаат и 10 пратеници....што ќе добие со тоа?
Од кој дел на гласачкото тело ќе се отцепат тие гласови.....од комуњарите сигурно не.
И пак на власт ќе биде 33 у коалиција со сите шошонци, и пак ќе не продава како офци на пазар.
Математички ако размислуваш цело време добиваат 33 и шошонците....што добива народот со тоа?
Што добива со тоа што да речеме левица има 10 пратеника?
Што ќе лајат на собраниска говорница, и ќе се солидаризираат со сите Че Гевара ликови у светов?
Што добиваме ние со Дпмне?
Еве 44 пратеници имаат, се однесуваат како да имаат двајца.
Кај беа кога се менуваше името? Седеа залепени за ѕид.

Тој муабет дека Дпмне ќеспречена продавање на македонските интереси ни сами вмровци веќене го купуваат.

Знаеш што...изгледа треба Мицко по секоја цена да дојде на власт и да не докусури....за вакви глупаци не треба со прст да се мрдне. Па се чудиме зошто се ова ни се случува :LOL:
Супер си е.
Работата што не ја разбираш е не зашто гласале за Левица туку зашо не гласаат за Дпмне. А просто е, не му веруваат ма Дпмне дека ќе смени нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom