ima li ko mac od portala
hvala unaprijed.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hvala unaprijed.
Ajd pusti ga na miru.. Kad si ti kome pomogao.. On se bar trudi i iskren je i prijateljski nastrojen.. Sta oćeš...Mali javi se kada neces vise po mleku mirisat.
Vidi ga ovaj se javlja,koji hoce da naplati i naplacuje vip clanstvo na jednom forumu i to na odredjeno vreme pa kad istekne to vreme opet bi da naplacuje.al ti jos postojis,jesi se borio protiv mene da udjem u VIP,sad bice ne spavas od muke
па кога имаш докази....и го прозивашVidi ga ovaj se javlja,koji hoce da naplati i naplacuje vip clanstvo na jednom forumu i to na odredjeno vreme pa kad istekne to vreme opet bi da naplacuje.
Sakrij se negde bolje da ne kazem gde
Od kada si ti u sf vip usao ja tamo nisam krocio niti cu ikada
Samo da me ne razumete pogresno ne naplacuje on vip clanstvo na SF vec je drugi forum u pitanju
Dokazi naravno da ima dokaza oni to javno stavili na svom forumuпа кога имаш докази....и го прозиваш
напиши на кој форум наплаќа членство!!!!
а дали некој плаќа ,е право на негов избор))
Ima ali samo za mag uredjaj, ne moze se gedati ni u jednom playeru sa mac adresom,ako grijesim neka me neko ispravi! Ni u StbEmuIma taj reddevils stalker portal? Ako da koja je adresa i port?
Ša ne vredi bolan nebijo, misliš nema kanala, wot web u ruke i traži UDPXY, a ovo jaskinuto sa gofilea, nije da nejmaNista od toga ne vredi to.
Автоматски споено мислење:
To rijesite na sf ko koga sramoti.