Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
26 февруари 2021
Мислења
11
Поени од реакции
4
Во два дела е докторатот, подолу има уште еден важен пост
Не сакам да глумам нешто што не сум, со глумење лудило дали воопшто вреди врската. Како лик кој не се замара со социјални мрежи јас стварно ги жалам тие површини женски кој те оценуваат по бројка на инстаграм тоа е стварно за греота. Само сакам да запознаам женска која ќе ме почитува и сака таков каков што сум, би рекол дека сум над просечно момче во изглед вежбам калестеникс и сеа планирам теретана. Едноставно не сум направил ни добил шанси да запознаам некого, мислам дека дел од тоа е до социјалните мрежи и како од почеток не се замарав со тоа.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Не сакам да глумам нешто што не сум, со глумење лудило дали воопшто вреди врската. Како лик кој не се замара со социјални мрежи јас стварно ги жалам тие површини женски кој те оценуваат по бројка на инстаграм тоа е стварно за греота. Само сакам да запознаам женска која ќе ме почитува и сака таков каков што сум, би рекол дека сум над просечно момче во изглед вежбам калестеникс и сеа планирам теретана. Едноставно не сум направил ни добил шанси да запознаам некого, мислам дека дел од тоа е до социјалните мрежи и како од почеток не се замарав со тоа.
Вежбањето не те прави надпросечно момче туку се заедно (интелигенција, самодоверба, изглед, хумор, култура, финансии, работа и тн).

Социјалните мрежи се тука и не можеш да ги смениш, да се бориш против нив е како борбата против ветерниците на Дон Кихот - не можеш да победиш, значи пробај да се прилагодиш и да ги искористиш во своја полза (во случајот да запознаеш некого).

Инаку и со коронава младите не ги променија нешто посебно навиките, повторно преку ден се е по кафиња, одат по теретани и останати спортски активности. Запиши се на некоја активност каде има помали групи и каде ќе може да прошириш контакти (сепак ова е битно и од твоја страна, ако чекаш некој да ти пријде потешко ќе запознаеш нови луѓе, така да биди ти тој што приоѓа).

Читај, гледај видеа по интернет да имаш пошироки познавања и да можеш да дискустираш од различни области, хумор (дури и на најбанални ситуации, некогаш и врз себе) и немаш мака.

П.С си го грешил местото каде ќе најдеш многу женски, на другиот форум оди да бараш мамички и дадички
П.П.С освен ако не бараш за одма да се жениш не гледај многу на „оцените“, исто и кај женските оцената е overall на се комплет, а не само на лепота. Тури и пепел ако е само убава е нема ни карактер ни пак друг квалитет.
Автоматски споено мислење:

Ќе најдеш, барај во редот на 5ки и 6ки.
Кои според тебе се 9 и 10?

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.351
П.С си го грешил местото каде ќе најдеш многу женски, на другиот форум оди да бараш мамички и дадички
П.П.С освен ако не бараш за одма да се жениш не гледај многу на „оцените“, исто и кај женските оцената е overall на се комплет, а не само на лепота. Тури и пепел ако е само убава е нема ни карактер ни пак друг квалитет.
На другиот форум па уште помали се шансите да запознае некоја. Ако мислиме на истиот форум. Ептен ако налета на некоја запечена или разочарана од бракот оти мажот не сака да има односи со неа па си бара некој да и биде издувен вентил. И овој само да ги спушта гаќите кога нејзе и се ќефне и да и го прави меракот. Инаку ова што сте го напишале со оцени немам појма што е оти не користам социјални мрежи од ваков тип и мислам дека е ептен идиотски начин. Од друга страна може тоа оцените се показател за тоа колку оној што те оценува од другата страна е запечен. Инаку целосен пакет по негова мерка тешко дека може да најде, оти секој си има предности и недостатоци. Е сега дури и во ситуација да најде таква, можеби па таа нема да сака да има ништо со него. Јбг комплицирана е ептен работата.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
1.575
tuka pishuvaj pustaj se na devojcinja I preku drugari drugarki i na sekade i sekogash.nema vrska toa so iskacanje devojcinja i momcinja ima so lopata da gi rinish. Samo ti ne barash. Treba li da ti kazeme da se pustash.?! Za toa ne treba kafic ni pari ni nisto takvo. Ne teraj inat. Raboti na slucajot. Naredno pishuvanje da ne ti bide kako da ja otkacam.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
На другиот форум па уште помали се шансите да запознае некоја. Ако мислиме на истиот форум. Ептен ако налета на некоја запечена или разочарана од бракот оти мажот не сака да има односи со неа па си бара некој да и биде издувен вентил. И овој само да ги спушта гаќите кога нејзе и се ќефне и да и го прави меракот. Инаку ова што сте го напишале со оцени немам појма што е оти не користам социјални мрежи од ваков тип и мислам дека е ептен идиотски начин. Од друга страна може тоа оцените се показател за тоа колку оној што те оценува од другата страна е запечен. Инаку целосен пакет по негова мерка тешко дека може да најде, оти секој си има предности и недостатоци. Е сега дури и во ситуација да најде таква, можеби па таа нема да сака да има ништо со него. Јбг комплицирана е ептен работата.
Математички шансите таму му се поголеми.
Во реалност во 2021 негова генерација скоро и да не седат на форум, така да ќе треба да си ги брка по социјални мрежи/излегувања надвор.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.351
Математички шансите таму му се поголеми.
Во реалност во 2021 негова генерација скоро и да не седат на форум, така да ќе треба да си ги брка по социјални мрежи/излегувања надвор.

Не велам дека математички шансите не му се поголеми. Ама напишав на што конкретно би налетал таму. Инаку свесен сум каков швалерај се тера таму затоа и го зборам ова. Затоа и го напишав тоа погоре.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Како тоа ти не се замараш со површни работи, а успат спомнуваме дека си натпросечен на изглед, па и теретани, вау бау.
Да бидам искрена, такво ме заболе дали оди некој во теретана. Има куп други начини да вежбаш и да се одржаваш, а и да ти се најде во практика, а не да ваму дигаме тегови, а низ дома не знаеме ќесе од продавница да си донесеме.
Почни да наоѓаш нови интереси, почни да се интересираш за нови работи, да учиш, да се надоградуваш на било кое поле, да бидеш интересен ко човек и ко особа, да сака некој муабет да ти прави, а не напумпан вол што мисли дека со мускулите е најјак во маало и пошироко.

Член од
26 февруари 2021
Мислења
11
Поени од реакции
4
Како тоа ти не се замараш со површни работи, а успат спомнуваме дека си натпросечен на изглед, па и теретани, вау бау.
Да бидам искрена, такво ме заболе дали оди некој во теретана. Има куп други начини да вежбаш и да се одржаваш, а и да ти се најде во практика, а не да ваму дигаме тегови, а низ дома не знаеме ќесе од продавница да си донесеме.
Почни да наоѓаш нови интереси, почни да се интересираш за нови работи, да учиш, да се надоградуваш на било кое поле, да бидеш интересен ко човек и ко особа, да сака некој муабет да ти прави, а не напумпан вол што мисли дека со мускулите е најјак во маало и пошироко.
Погрешно ме разбраа тука, јас не сум некој лик со којзнае какви мускули или некој луди форми. Тоа го кажав дека се грижам за себе и физичкото здравје не се фалам дека стварно нема право на такво нешто. Имам многу интереси и теми за дискутирање но не сум отворен, не се фалам, многу сум скромен и тоа ми е мана можеби ме гледаат како досаден. На форумов ме разбраа погрешно мислам, само пробувам површно да ја објаснам мојата ситуација и да добијам идеа како да запознаам нови луѓе дека ми е потребно ново друштво ми фалат дружби со луѓе но некако скрена муабетот. Инаку мислам дека многу смешна споредба ти е бројка на фоловерс на инста и физички изглед. Нормално дека е битен физичкиот изглед и кај двата пола, луѓе сме ебате. Си се лажат на дебело оние дебелине што си викаат дека добри си се такви како што се. Се почитува грижа на физички изглед од двете страни. А фоловерс на инстаграм е нешто што ти постои на телефонот не во реалниот свет.

Последно уредено:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.351
Погрешно ме разбраа тука, јас не сум некој лик со којзнае какви мускули или некој луди форми. Тоа го кажав дека се грижам за себе и физичкото здравје не се фалам дека стварно нема право на такво нешто. Имам многу интереси и теми за дискутирање но не сум отворен, не се фалам, многу сум скромен и тоа ми е мана можеби ме гледаат како досаден. На форумов ме разбраа погрешно мислам, само пробувам површно да ја објаснам мојата ситуација и да добијам идеа како да запознаам нови луѓе дека ми е потребно ново друштво ми фалат дружби со луѓе но некако скрена муабетот.
Епа тогаш во погрешна тема ти го префрлиле мислењето. Ова твоево не спаѓа во љубовен проблем, туку може да се дефинира како проблем со социјализација. Инаку мене некој да ме наречеше напумпан вол, јас воопшто немаше да го цитирам коментарот и да се објаснувам.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Од мое лично искуство преку запишување на активности не се стакнува другари како што му требаат него. Таму претежно познанства се шири. Него му требаат другари, а такви работи во школо, факс, работа, мало, таму најголемиот дел од животот го поминуваме и поради тоа тие луѓе ти остануваат.

Имаш 18год, ептен си млад. Во овој период претежно се менуваат друштвата, се запишувааш на факс и тука можеш да се зближиш со некој. Послем тоа почнуваш на работа, тука повторно можеш да се зблишиж со некој. Само не биди намќор и се ќе си дојде.
Заебано е стекнвување ново друштво во 30тите години ако останеш сам. Помалце луѓе запознаваш оти не студираш, заглавен со исти луѓе на работа и се помалце време имаш за дружба. Луѓе што си ги знаел бегаат странство и станува се потешко за дружба.

Член од
26 февруари 2021
Мислења
11
Поени од реакции
4
Епа тогаш во погрешна тема ти го префрлиле мислењето. Ова твоево не спаѓа во љубовен проблем, туку може да се дефинира како проблем со социјализација. Инаку мене некој да ме наречеше напумпан вол, јас воопшто немаше да го цитирам коментарот и да се објаснувам.
Нов сум на форумов може сум го згрешил местото на постирање каде би било повеќе соодветно?

Може си у право али не ми е баш гајле како некоја на форум лечи комплекси и се лаже дека не е битна физичката форма, ме напраи све мускул без памет иако не ме знае. Допрев точка изгледа.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.351
Нов сум на форумов може сум го згрешил местото на постирање каде би било повеќе соодветно?
Јас мислам дека првично ти отвори нова тема, ама некој од модераторите сите мислења овде ги има префрлено. Немаш ти ништо погрешено уживај си, ако види модераторот ќе ги префрли мислењата во соодветна тема. Секако доколку постои таква.

Kajgana Shop

На врв Bottom