Nema to na zumbulu, imam ja nema te kanale....ko hoce senke na balkanom 24/7... besa 24/7... ovo - ono....
Nema to na zumbulu, imam ja nema te kanale....ko hoce senke na balkanom 24/7... besa 24/7... ovo - ono....
ondak nije ti original kod mene ih ima...Nema to na zumbulu, imam ja nema te kanale
Bravo ti ga bate. Fotoshop 100%Kasni ne kasni baš me briga 2 din android u vozilu.....
Aj stavi taj link u pretragu pa BarajDa djelimo veceras liste, slikamo ili javno da pucamo ?
P.S Samo ove sto kasne jbg nemam bolje, ne trzaju zivota mi
malo si se prevario ....Bravo ti ga bate. Fotoshop 100%
Sta znaci to Baraj ako mozes malo da pojasnis ?Aj stavi taj link u pretragu pa Baraj
Nemoj zezati kako to ?malo si se prevario ....
Stavio tablet u auto, tako.Nemoj zezati kako to ?
Ja predlazem da podjelis Liste , jebes SlikeDa djelimo veceras liste, slikamo ili javno da pucamo ?
P.S Samo ove sto kasne jbg nemam bolje, ne trzaju zivota mi
Opasni ste igraci niko sa vama nemoze, a cuj moze da se poveze pa da mu i u `"KOLIMA" radi?Stavio tablet u auto, tako.
Napisao ti covek 2 posta iza.Opasni ste igraci niko sa vama nemoze, a cuj moze da se poveze pa da mu i u `"KOLIMA" radi?
Moze,u pravu je,samo sumnjam da dobro radi,bar kod mene nije radilo dobro,net bio 30mbps a kocilo je i obrisao sam app iz radiaOpasni ste igraci niko sa vama nemoze, a cuj moze da se poveze pa da mu i u `"KOLIMA" radi?